[RAZPIS] Poti domišljije @ Pozdrav poletju 2018
Letos v okviru prireditve Pozdrav poletju organiziramo projekt Poti domišljije, ki bo potekala v SREDO, 27. junija 2018 v Hlavatyjevem parku v Kopru. Na sami prireditvi si bodo poleg omenjenega obiskovalci lahko ogledali tudi razstave umetniških del in nastope lokalnih glasbenikov ter uličnih umetnikov. Gre za izvirno "zmes" interdisciplinarnih umetniških ved, pisanja in risanja.

S projektom Poti domišljije, ki predstavlja likovni in literarni natečaj, želimo mlade umetnike spodbujati pri kreativnosti, ustvarjalnosti in osebnem izražanju ter jim ponuditi možnost izraznega udejstvovanja na različnih področjih ustvarjanja.

V okviru le-tega objavljamo razpis, na katerega se lahko prijavijo ustvarjalci tako z literarnega področja kot iz umetniško-vizualnih ravni. Z razpisom zbiramo literarna dela (poezijo, krajšo prozo), ki bodo na dan dogodka razdeljena prijavljenim umetnikom, le-tej pa bodo izbrana literarna dela v živo naslikali na platna (za material bo poskrbljeno).

Sodelujejo lahko vsi, stari med 15 in 50 let. Ustvarjalci z literarnega področja lahko sodelujete s poezijo ali krajšo prozo, ki jo pošljete na prijava@ksok.si. Udeleženci s področja vizualnih umetnosti pa v naslednjih kategorijah: slikarska tehnika – akrilne barve, oljne barve, tuš, oglje, svinčniki.

Končna dela umetnikov bodo razstavljena na KŠOKovih jazz koncertih v baru Circolo dne, 18.7. in 8.8. Vsi udeleženci bodo ob koncu dogodka prejeli simbolično nagrado v zahvalo za sodelovanje.

ROK ZA PRIJAVE JE SREDA, 20. 06. 2018!

V primeru večjega števila prijav, bomo upoštevali najprej prispele prijave.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KŠOK. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms