Apel de înregistrare Voluntari Centru de Informare pentru Turiști din Moldova
Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova anunță o nouă etapă de selecție a voluntarilor pentru perioada Septembrie - Decembrie 2019 în cadrul primului Centru de Informare pentru Turiști din orașul Chișinău. Centrul de Informare Turistică este prima platformă de asistență și consultanță pentru turiști si este cel mai vizitat spațiu de informare de către oaspeții capitalei și țării.

Din acest motiv se caută voluntari dornici să ofere suport turiștilor interesați de obiectivele orașului și destinațiilor turistice din țară, dar și de evenimentele culturale, gastronomice și sportive.

Tinerii ambițioși și activi, indiferent de vârstă, vorbitori începători sau mai avansați de limbă engleză, rusă, germană, italiană, spaniolă, poloneză, franceză sau oricare altă limbă străină, care cunosc obiectivele turistice ce merită a fi vizitate în Moldova și doresc să petreacă timpul liber într-un mod distractiv, constructiv, îmbinând utilul cu plăcutul, sunt invitați să facă parte din echipa Centrului de Informare Turistică, în perioada Septembrie- Decembrie 2019.

Prin activitatea lor în acest Centru, tinerii vor câștiga experiență care va contribui la formarea lor profesională. La începerea stagiului, tinerii vor fi instruiți iar la finisarea lui vor primi un certificat de voluntariat, care va atesta colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.
Deasemenea, pe parcursul stagiului, voluntarii vor beneficia de posibilitatea de a participa la diverse training-uri/seminare, tururi de informare, excursii si participări la evenimentele organizate de ANTRIM sau în colaborare cu diferiți parteneri.
Cei interesați trebuie sa completeze formularul de mai jos.
Selecția candidaților se va face pe baza unui interviu.
Email address *
Nume și Prenume *
Your answer
Vîrsta *
Your answer
Telefon de contact *
Your answer
Cunosc limbi străine precum: *
Scrie aici ce limbi Cunoști si la ce nivel aproximativ (începător, de comunicare, avansat, profesionist)
Your answer
Studii *
Required
Programul optim pentru mine ar fi: *
Poți selecta mai multe opțiuni care consideri ca se potrivesc cu programul tău. ( de ex. “ în prima parte a zilei, în Weekend”)
Vreau să fac voluntariat la CIT pentru că: *
Scrie aici minim 5 motive pentru care vrei să faci parte din echipa Centrului de Informare pentru Turiști
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy