Inschrijving Introductiekamp ASCI 2021
Leuk dat je interesse hebt in het introductiekamp georganiseerd door ASCI! ASCI is de studievereniging voor Informatiekundestudenten in Groningen. Het kamp zal plaatsvinden van ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญ op het mooie Schiermonnikoog, op Kampeerboerderij De Branding. Het kamp zal ongeveer โ‚ฌ55,- per persoon kosten. Hier zijn overnachting, leuke activiteiten, eten en drinken (excl. Alcoholische dranken) bij inbegrepen! Alcoholische dranken zullen worden geturfd per persoon. Het uiteindelijke bedrag zal achteraf bepaald worden.

Voorlopig houden wij de situatie rondom de huidige Corona-pandemie in de gaten. Wij gaan er vanuit dat het introductiekamp zonder beperkingen door kan gaan. Mocht er iets veranderen in deze situatie, dan zal je na het inschrijven hier tijdig bericht over krijgen. Wij als IntroCie doen ons best om alles veilig en met veel plezier door te laten gaan!

Je moet natuurlijk wel lid zijn van ASCI om mee te mogen op dit introductiekamp! Indien je nog geen lid bent van ASCI kan je je inschrijven via dit inschrijfformulier door bij de vraag 'Ben je al lid van ASCI?' 'Nee' als antwoord te geven. Lid zijn van ASCI kost โ‚ฌ10,- per jaar en hiermee krijg je vele voordelen, zoals korting op studieboeken, toegang tot borrels, activiteiten en natuurlijk dit geweldige kamp!

Het kamp heeft ook een thema maar wat dat is, houden we voor nu nog eventjes geheim. Ook laten we nog heel even geheim wat de paklijst is, maar als je je inschrijft krijg je hier later meer informatie over.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar introcie@ascigroningen.nl

De IntroCie hoopt jullie, namens heel ASCI, snel te kunnen zien!
Ben je al lid van ASCI? *
Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres (bijv. jan@gmail.com) *
Telefoonnummer (bijv. 0612345678) *
Telefoonnummer Ouder / Verzorger (bijv. 0612345678) *
Wat voor studentenreisproduct heb je? *
Dieetwensen / Allergiรซn *
Required
Heb je nog iets waar wij rekening mee moeten houden (Bijv. Medicatie)?
Akkoord? *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of University of Groningen. Report Abuse