Inschrijving Mrs. B. Stampin' Blends Club
Hoi,

Wat leuk dat je deel wilt nemen aan de Mrs. B. Stampin' Blends Club!

Met de Mrs. B. Stampin' Blends Club ontvang je over een periode van 5 maanden de hele Stampin' Blends collectie plus Memento Black inktkussen, bewaarhoesjes, notecards met enveloppen en kaartkits om je te inspireren in het gebruik van je Stampin' Blends. Op mijn blog zie je hoe dit abonnement is opgedeeld: http://mrsbrightside.nl/stampin-up-bestellen/mrs-b-stempelclubs/

De Club start in november 2017 en loopt t/m maart 2018. Er kan eventueel ook later gestart worden met de Club, maar met uiterlijke startmaand januari '18 (dit vanwege de start van de nieuwe jaarcatalogus op 1 juni '18 en de mogelijke prijsveranderingen, productveranderingen, etc. op dat moment).

Wanneer je jezelf inschrijft voor de Mrs. B. Stampin' Blends Club ga je een commitment aan om het abonnee geld gedurende de looptijd van de Club te betalen. Je betaald € 35,50 per maand wanneer je het pakket bij mij thuis komt ophalen en € 39,50 per maand wanneer je het pakket per post wilt ontvangen.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur mij dan een mail: danielle@mrsbrightside.nl.

Hartelijke groeten en always look on the Brightside of life,
Danielle

Email address *
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Ik meld mij aan bij de Mrs. B Stampin' Blends Club en ga de commitment aan om 5 maanden lang het abonnee geld te betalen. *
In ruil voor het abonnee geld ontvangt het Stampin' Blends Club lid iedere maand een pakket met daarin de beschreven producten (zie http://mrsbrightside.nl/stampin-up-bestellen/mrs-b-stempelclubs/) van de website.
Ik wil het maandelijkse pakket graag: *
Jouw straatadres
Your answer
Jouw postcode
Your answer
Jouw woonplaats
Your answer
Ik ga akkoord met de Algemene verkoopvoorwaarden van Mrs. Brightside. *
Nadat je op "Verzenden" klikt ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met betaalinformatie. Mail niet ontvangen? Controleer alsjeblieft je spamfolder.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms