Pristupnica za članstvo u NK Varteks Varaždin u 2020. godini
Poštovani ljubitelju nogometa!

Želiš postati ponosan član jednog zaista drugačijeg sportskog kolektiva s posebnom poviješću? Čestitamo, na pravom si mjestu.

Nogometni klub Varteks Varaždin, osnovan 2011. godine, prvi je klub u Hrvatskoj koji je utemeljen na 'socios' modelu, u kojem je primarno pravilo 'jedan član - jedan glas'. Prema tom modelu, svi članovi kluba mogu birati i biti izabrani na neku od funkcija.

Sam naziv 'socios' potječe iz Španjolske i u prijevodu znači članovi/partneri, a takav način upravljanja karakterističan je za primjerice Španjolsku, Portugal te osobito Njemačku. Po tom modelu funkcionira mnogo velikih europskih klubova kao što su Athletic Club Bilbao, Club Atletico Osasuna, FC Barcelona, Real Madrid CF, FC Porto, Sporting CP, Sport Lisboa E Benfica, FC Bayern München i mnogi drugi.

Ideja je svugdje ista, no postoje male razlike u njenoj provedbi. Tako je u Njemačkoj zakonom propisano da nogometni klubovi Bundeslige moraju biti udruge građana (prvoligaši mogu osnovati dioničko društvo, no većinski vlasnik mora biti udruga). Iako su u Hrvatskoj udruge zakonski regulirane prema istom demokratskom modelu 'jedan član - jedan glas', poznato je da rijetki domaći nogometni i sportski kolektivi istinski funkcioniraju na takav demokratski način.

NK Varteks predvodnik je pravog socios modela u Hrvatskoj, a utemeljen je na ideji da je nogomet sportska igra kojoj nije cilj biznis, već razonoda i druženje članova pa samim time oni imaju privilegiju upravljanja svojim klubom. U Hrvatskoj konačno imamo sve više nogometnih klubova koji su prihvatili socios model rada. Neki od njih su HNK Hajduk Split i MNK Futsal Dinamo Zagreb.

Svojim učlanjenjem podržavaš naš sportski projekt i postaješ jedan od suvlasnika NK Varteks, a uplatom godišnje članarine i financijski pomažeš svom klubu!


P.S. Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća kod popunjavanja Pristupnice - javite nam se na info@nk-varteks.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Prezime *
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
OIB *
Broj mobitela *
Kućna adresa
Ulica i broj *
Mjesto stanovanja *
Poštanski broj *
Želiš li da te Klub periodički e-mailom informira o novostima? *
Zaštita osobnih podataka i GDPR
Svi tvoji osobni podaci koje nam dostaviš u ovoj Pristupnici potpuno su sigurni. Tvoje podatke prikupljamo samo zbog zakonskih obaveza vođenja evidencije članova Kluba kao udruge, te neophodno kontaktiranje članova (poziv za Skupštinu itd).
Maksimalno poštujemo tvoju privatnost i sve osobne podatke koje ovdje upišeš tretirati ćemo s najvećom pažnjom, sukladno svim važećim zakonima i propisima o zaštiti osobnih podataka, te imaš sva prava koja iz tih zakona i propisa proistjeću.

Da bismo te mogli obavjestiti o svim važnim događanjima ili sastancima koristit ćemo elektronsku komunikaciju. E-mail je preferirani način dostavljanja informacija.

Tvoje osobne podatke nećemo dijeliti s nikim izvan našeg Kluba, a pristup tvojim podacima ima nekoliko unaprijed propisanih službenika kojima je to potrebno zbog obavljanja dužnosti u Klubu.

GDPR
Voditelj i izvršitelj obrade podataka je: Nogometni klub Varteks Varaždin, Zagrebačka 94, Varaždin, OIB: 90455950177.
Službenik za zaštitu podataka je Bernard Toplak.
Sve Vaše upite na temu zaštite osobnih podataka šaljite na info@nk-varteks.com ili 098/896-123
Članarina
Uplate članarina jedan su od glavnih izvora financiranja svakog "socios" Kluba. Od ove godine Izvršni odbor uvodi dva modela članarina, a oba modela nose jednako pravo na glas u Skupštini.

"PREMIUM" članarina donosi benefit besplatnog ulaza na sve domaćinske utakmice Kluba.

Ukoliko ste u mogućnosti, nadamo se da ćete odabrati Premium članstvo i još više pomoći svom NK Varteksu.
Model članarine *
1) Uplata VIRMANOM / BANKA
IBAN : HR9024070001100545301 (OTP BANKA)
Model: HR67
Poziv na broj: tvoj OIB

Evo primjera (možeš skenirati barcode u svoje mobilno bankarstvo, samo promjeni svoje podatke i OIB)
STANDARD članarina
PREMIUM članarina (jednokratno)
PREMIUM članarina (12 × mjesečno)
B) Paypal
Ako ste u inozemstvu možete nam uplatiti puteme PayPala: donate@nk-varteks.com
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Nogometni klub Varteks, Varaždin.