Opendeurdag 13/09
Hallo!

Welkom op ons inschrijfformulier voor de opendeurdag van zondag 13 september.

Door de nog steeds geldende corona-maatregelen zal de opendeurdag er anders dan anders uitzien. Ten eerste vragen we aan iedereen die ouder is dan 12-jaar om een mondmasker te dragen indien ze op de chiro aankomen. Wanneer je samen met je gezin een tafel hebt uitgekozen mag je mondmasker af. In ruil voor bonnetjes komen wij dan uw bestelling opnemen en uw pannenkoeken en/of drankje brengen.

Er zal ook een infostand aanwezig zijn waar jullie vragen kunnen stellen over de inschrijving, het lidgeld, de evenementen ...

Om 15u00, 16u00 en om 17u00 delen we d.m.v een klein en coronaproof spel de nieuwe leidingsindeling met jullie mee. Ook zullen we op elk van die tijdstippen afscheid nemen van de oude leiding en de nieuwe leiding voorstellen.

Jullie zijn dus welkom vanaf 14u00 tot 17u30 en kiezen zelf welk van de 3 mogelijke tijdstippen jullie kiezen om je nieuwe leiding te weten.

Gelieve de 3 korte vraagjes hieronder te beantwoorden zodat we later aan contact-tracing kunnen doen indien nodig. Deze gegevens worden 2 weken na de opendeurdag vernietigd.

Indien er nog vragen zijn dan horen we deze graag! (chiroroosbeek@hotmail.com)

Groetjes

De leiding

Wat zijn de namen van uw gezinsleden die naar de opendeurdag komen? (Voornaam achternaam + voornaam achternaam) *
Wat is uw telefoonnummer? *
Om welk uur bent u van plan de leidingsindeling te volgen? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy