Registration - EcoStack Learning Platform
Rekisteröityminen EcoStack-oppimisalustalle mahdollistaa pääsyn EcoStack-sivustolle ja keskustelualustalle. Liittyminen tälle alustalle mahdollistaa osaamisen ja näkemysten jakamisen sekä EcoStack -hankkeessa mukana olevien henkilöiden yhteistyön.

Arvostamme keskeisten sektoreiden edustajien halua edistää kestävän kasvintuotannon tietämyksen, asiantuntemuksen ja mielipiteiden jakamista.

Jos haluat olla mukana EcoStack-hankkeen kehitystyössä, ole hyvä ja täytä seuraavat tiedot.
Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostiviestin, jossa on tarkemmat ohjeet verkkotyökalujen käyttöön:

1. Alfresco -alustalla toimiva EcoStack sivusto, jonne voi varastoida ja jossa voi jakaa tiedostoja
2. Mattermost alustalla toimiva EcoStack -keskustelukanava, joka mahdollistaa ryhmän jäsenten välisen yhteistyön, keskustelut ja osaamisen jakamisen
Etunimi *
Sukunimi *
Organisaatio *
Maa *
Sähköpostiosoite *
Mitä odotat EcoStack -hankkeelta?
Tietosuoja
Kiitokset, että liityit mukaan Ecotack-toimijoiden oppimisalustalle. Painamalla alla olevaa lähetä-painiketta hyväksyt oppimisalustalle kirjautumisen. Lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on tarkemmat ohjeet verkkotyökalujen ( Alfresco ja Mattermost) käyttöön. Sähköpostiosoitettasi käytetään rekisteröimisessäsi järjestelmiin ja järjestelmien käyttöoikeuksien antamisessa. Tietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Tietojasi käsittelemme vain me EcoStack -hankkeen tutkijat. Voit lukea lisää tietosuojakäytännöistämme https://www.ecostack-h2020.eu/privacy-policy-2/. Otamme sinuun mahdollisesti yhteyttä aika ajoin projektin edistymistä koskevien tietojen, tulosten, tai tapahtumatietojen päivittämiseksi tai tiedustellaksemme osallistumisestasi Ecostack-hankkeen aihepiiriin kuuluvaan tutkimustoimintaan. Ole hyvä ja merkitse alla oleviin kohtiin, jos haluat meidän ottavan yhteyttä tai haluat osallistua tutkimukseen.
Voit muuttaa mieltäsi vapaasti ja vaihtaa yhteydenottoamme koskevia asetuksiasi tai päättää liittymisesi EcoStack-toimijoiden oppimisalustalle. Ota yhteyttä info@ecostack-h2020.eu
Jos liityt Ecostack-toimijoiden oppimisalustalle, sinut rekisteröidään näiden järjestelmien käyttäjäksi. Sähköpostiosoitettasi käytetään rekisteröinnissä. Kummallakin järjestelmällä Mattermost ja Alfresco on omat tietosuojakäytäntönsä, joista voit lukea lisää:
https://mattermost.com/privacy-policy/
https://www.alfresco.com/privacy-statement
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy