Formulari sol·licitud de l'exposició Ciutat Verda 2016
L'exposició es presta gratuïtament per un temps màxim de 30 dies, podent variar depenent de les circumstàncies de cada equipament.

Els exhibidors es comprometen a:

• Garantir que l'accés a l'exposició sigui públic i gratuït.
• Recollir i retornar l'exposició on acordin els organitzadors de CIUTAT VERDA i fer-se càrrec de les despeses de transport de la recollida i devolució del material.
• Muntar i desmuntar l'exposició així com fer-se càrrec de les despeses de muntatge, desmuntatge, manteniment i emmagatzematge.
• Vetllar en tot moment per la seva conservació.
• Enviar a l'organització de CIUTAT VERDA fotografies de l'exposició oberta al públic, còpia de la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació i les notícies generades per l'exposició. I després de la seva exhibició, fitxa d'avaluació de l'exposició facilitada per l'organització.
• En les accions de divulgació o difusió (premsa, ràdio, web ...) s'ha de fer esment que les il·lustracions són una selecció del cicle d'activitats Ciutat Verda organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) a través de la iniciativa Il·lustraciència, ha comptat amb la col·laboració de l’Aula ambiental Bosc Turull, l’Aula ambiental de les Corts, l’Aula ambiental Sagrada Família, la Biblioteca Sagrada Família, el Centre de la Platja, l’Espai lúdic ambiental per a famílies del Parc de la Ciutadella i La Fàbrica del Sol i el suport de Connecta Ciència i l´Editorial Gustavo Gili.
Nom i cognoms
Email
Telf
Espai on s'exposarà
Xarxes socials
Espai on s'exposarà
Xarxes socials
Direcció
Data d'inici de l'exposició
MM
/
DD
/
YYYY
Data de finalització de l'exposició
MM
/
DD
/
YYYY
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy