ДМБУЦ "Илија Николовски-Луј"
Приемот на молби беше во периодот од 02.09.2019 до 08.09.2019 година. Одговорот ќе го добиете на маил адресата, по истекот на рокот и неколку денови потребни за да се решат сите молби.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service