Formulari de La Víbria Intercultural
Hola! Gràcies per interessar-te en alguna de les nostres experiències! Si vols participar d'un Intercanvi juvenil, has d'omplir aquest formulari, que ens servirà per a enregistrar les teves dades i poder-te contactar. Pren el teu temps, és important que puguem coneixer quant més de tu millor. No et tallis!
Dades personals
Títol del projecte al que vols participar *
Nom *
Cognoms *
Edat *
Municipi de residència *
Direcció de correu electrònic *
Número de telèfon *
El programa E+ promou la participació de joves amb menys oportunitats. Et consideres un/a jove amb menys oportunitats? En aquest cas, si us plau, detalla en quina situació de les 7 possibles et trobes, i descriu-la si s'adiu a "altres"
Clear selection
Motivació
Ja saps que l'unic requisit per a participar és la motivació? Explica'ns què et mou a fer aquesta experiència a l'estranger.
Quina és la teva motivació per a participar d'aquest projecte? *
Què esperes del projecte? I què pots aportar? *
Has participat en algún projecte semblant? *
En quin? *
T'agradaria anar-hi amb algú? Indica'ns el seu nom i cognoms. *
T'agradaria participar-hi com a youth leader? Per què?
Les persones seleccionades hauran de participar a la trobada de preparació, unes setmanes abans de marxar. Et compromets a participar en aquesta trobada?
Clear selection
És el primer cop que sents a parlar de La Víbria? *
Com has conegut aquest projecte? *
Moltes gràcies per la teva participació!
En breus et direm alguna cosa. Molta sort!


Les teves dades personals s’incorporaran als fitxers de l’associació la Víbria Intercultural de forma segura, i es tractaran amb l'única finalitat de fer la selecció de participants i gestionar el projecte Erasmus+ al que t'estàs apuntant. Amb aquests objectius, se cediran les dades a tercers (socis implicats en el projecte). En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podràs exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a info@vibria.org
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy