Барање услуга за поддршка во спроведување грант проект 
ПроЕфект обезбедува услуги и експертиза за поддршка во спроведувањете на добиени грант проекти, за да Ви го олесни максимално процесот.   ПроЕфект  може да Ви помогне со деталите на преговарање и потпишување на договорот со донаторската програма, поставување на проектната структура и дефинирање на плановите за спроведување, до помош во мониторинг на спроведувањето на проектните активности, примената на админстративно - финансиските правила и процедури, подготвка на финансиски и програмски известувања, средишна и финална оценка на успешноста и затворање на проектот.

Подолу видете ја листата поединечни услуги за да може да се фокусираме на Вашите специфични потреби. Нашиот пристап се состои во следното: најпрво го дефинираме времето или бројот на денови потребни за реализација на задачата, и за да ги дефинираме финансиските услови, по што ќе потпишеме договор за консултантски услуги и ќе пристапиме кон реализацијата на задачата!

Во обезбедениот простор одговорете на зададените прашања. Има три целини (во првата се оставаат контакт детали, втората целина е за информација за грант програмата и во четвртата се дава можност да закажете бесплатна инфо-средба на ZOOM или во Проефект) и на крајот ќе треба да кликнете Submit.

За дополнителни информации можете да не контактирате на тел: 070 355 095 или на е-маил адресата proefekt.mk@gmail.com  
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Име и Презиме *
2. Организација/институција која ја претставувате? *
Забелешка: Наведете го името на организацијата/институцијата, како и контактите за комуникација (поштенска адреса, телефон и е-маил адреса).
3. Наведете телефон за контакт *
Забелешка: Личен аналоген и/или мобилен телефон
4. Наведете го Вашиот e-mail кој го проверувате редовно *
5. Одберете која услуга Ви е потребна за поддршка во спроведувањето на проектот ? *
Кликнете за една или повеќе услуги кои Ви се потребна за поддршка во спроведувањето на проектот 
6. За која грант програма сакате да поддршка во спроведувањето?  *
Во обезбедениот простор одговорете за која од програмите за грант поддршка сакате да ангажирате персонал на Проефект за обезбеди поддршка во спроведувањето на проектот 
7. Наведете други информации кои сметате дека се важни за спроведувањето на проекот.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy