Treningkontrakt Drammen Warriors
For å bli spiller for Drammen Warriors så må man først bli medlem av klubben. Hvis du ikke har blitt medlem av klubben, følg denne linken:
https://www.drammenwarriors.no/bli-medlem

Vilkår for treningkontrakt

- Ingen betalt treningsavgift vil bli refundert. Treningsavgift kan endres iht årsmøtes bestemmelser. Reiseutgift og evt. div. arrangementer faktureres ved manuell faktura.

- Spiller har selv ansvar for å løse spillerlisens.

- Spiller forplikter seg til å følge de anvisninger som trener i klubben gir, og de regler som gjelder iht lovnorm, vedtekter og spillerregler.

- Spiller er selv ansvarlig for å være helsemessig skikket til å utøve amerikansk fotball. Klubben fraskriver seg ethvert ansvar for tap og skader på personer eller gjenstander som oppstår under trening, kamp eller som følge av opphold på treningsfeltet, herunder tap og skader på klær og personlige eiendeler.

- Treningkontrakt er personlig og kan ikke overdras til andre.

- Klubben forbeholder seg rett til å holde stengt på helligdager o.l. samt ha innskrenket åpningstider/stengt i sommermånedene.

- Bindingstid gjelder pr kalender år. Melder du deg inn i løpet av året så er bindingstid ut året og neste kalender år. Utmeldelse eller endring i medlemskap må skje innen 31.12 unnværende år for å gjelde påløpende år.

- Det er en angrefrist på 10 dager. Er det ikke mottatt skriftlig oppsigelse innen angrefristens utløp anses kontrakten som bindende.

- Spiller forplikter seg til rettidig og på anvist måte å betale treningsavgift. Mislighold av betalingsforpliktelsen fører til utestenging fra klubben inntil kravet med tillegg for renter og tilleggomkostninger er betalt.

- Vi forbeholder oss retten til å justere treningstider og treningssted.
Email address *
Navn på spiller *
Navn på foresatt
Sted *
Dato *
MM
/
DD
/
YYYY
Jeg har lest og forstått vilkårene over *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy