Jelentkezési lap - Cseregyerek 3.0 (2021/22 évad)
Jelentkezési határidő - 2021. október 31.

Kedves szülők!

Bízunk benne, hogy a cseregyerek program aktuális évadában való részvétel sok élményt hoz majd gyermeküknek és nagyon kellemes és hatékony nyelv- illetve személyiségfejlesztést eredményez. A program szervezőiként sok energiát fektetünk a megfelelő szlovák családok, gyerekek és iskolák bevonására. Kérjük ezért Önöket, hogy alaposan beszéljék meg gyermekükkel, hogy a javasolt aktivitásokból (online kihívások, személyes látogatás, iskolalátogatás, egyéb aktivititások) melyeket tudják vállalni. Szeretnénk elkerülni a szlovák testvér/család esetleges csalódását, ami leginkább az online kihívások teljesítése alatt fenyeget, ha az egyik fél elhallgat és nem kezeli prioritásként a projektet. Váratlan akadályok esetén kérjük, hogy időben informálják a szlovák családot és bennünket az info@cseregyerek.sk emailcímen. A szülőknek javasoljuk, hogy a gyermek korának és habitusának megfelelően felügyeljék a folyamatot és tartsák a kapcsolatot a másik családban a szülőkkel.

A jelentkezési lap küldésével a törvényes képviselő beelegyezik a program feltételeibe. Továbbá hozzájárul a program alatt készült fényképek felhasználására a program népszerűsítésére. A törvényes képviselő beleegyezik a személyes adatok kizárólag programszervezési célokra való felhasználására.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Családnév *
Keresztnév *
Évfolyam *
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
A tanuló telefonszáma *
A tanuló e-mail címe *
Iskola (név és cím) *
Szülő (név) *
Szülő e-mail címe *
Szülő telefonszáma *
Pedagógus neve és e-mail címe (referenciakérésre a programban résztvevő gyerekek biztonsága érdekében - feltüntethető osztályfőnök, szlovák szakos tanár vagy iskolaigazgató) *
A tanuló iskolai erősségei, kedvenc tantárgyai *
A tanuló iskolán kívüli erősségei, szabadidős tevékenységei *
Mi motiválja a tanulót a programban való részvételre és mik a céljai? *
Milyen gyakran találkozik a tanuló az iskolán kívül szlovák nyelvvel? *
Egyéb megjegyzések *
Mely aktivitások érdekelnek? (előzetes felmérés a megfelelő partner kiválasztása miatt) *
Required
Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet). *
Ezennel hozzájárulok ahhoz, hogy az üzemeltő S(z)lomarát Polgári Társulás (Biskupická 11982/11, 82106 Bratislava - m. č. Podunajské Biskupice, azonosítószám: 42267811) feldolgozza és tárolja személyes adataimat, és gyermekem személyes adatait. A megadott adatokat a Rozumieme.si – Cseregyerek 3.0 program 2021/22-es évfolyamával kapcsolatban dolgozzák fel az általános adatvédelmi rendeletnek megfelelően. Hozzájárulásomat az évfolyam lezárásától számított 30 napos korlátozott időtartamra adom meg.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy