Szülői műhely
Kedves Szülők!

Iskolánk az iskolai agressziót komplex jelenségként értelmezi, ezért az érintett szereplőket (intézmény, pedagógus, szülő, diák) bevonva, és a harmonikusan működő közösségeket meghatározó területeket feldolgozva alakítja problémamegoldó programját.
Ennek egyik színtere a "Szülői műhely", mely civil szakemberek bevonásával, gyakorlatorientált, közös gondolkodásra inspiráló foglakozások keretében valósul meg, célja az agresszió-prevenció, az életkészségek alkalmazása.

Az idei tanévben tervezett két alkalom témáját az Önök közreműködésével alakítjuk ki. Kérnénk, jelöljék be az alább felsorolt témák közül, melyek azok, amelyek a leginkább érdeklik Önöket! A kérdőív kitöltése néhány percet vesz igénybe.
A kérdőív kitöltése anonim, kezelésével, kiértékelésével, megosztásával kapcsolatosan teljes körű, az egyéni és kollektív személyiségi jogok tiszteletben tartására kötelezettséget vállalok.
A kérdőív kitöltésével, felmerülő kérdésekkel, az eredményekkel kapcsolatban szívesen nyújtok segítséget személyesen, telefonon, e-mailben. (Nagy Ágnes, 06-1-260-84-57, intezmenyvezeto@szervatiusz.sulinet.hu )

Jelölje be az alább felsorolt témák közül, melyek azok, amelyek a leginkább érdeklik Önt! A legördülő menü segítségével válassza a véleményét tükröző értéket 0 és 5 közül. (Az 1-es a legkevésbé, az 5 -ös a leginkább érdekli jelenti.)

Next
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms