Transammans bygger vi tiny!
Äntligen är det här! Lägret du längtat efter!
Ett byggläger för och av transpersoner och närstående.

Tillsammans bygger vi vidare på det lilla huset på hjul, som heter Enby. Vi sover i tält och lagar mat tillsammans i uteköket. Det finns tillgång till vatten, dock ingen dusch och det är enkelt utedass. Däremot kan dem som vill tvätta av sig i närmaste sjö!


Var? På landet utanför Nyköping. Vi delar platsen med flera av gårdens boende och deras djur. Det finns lösa hundar, katter, fåglar och hästar. Det är viktigt att vi inte stör djur och människor som inte är deltagare på lägret i onödan. Det är deras mark vi får låna.

När? 23-26 Juli

Vem? Medlemmar i Transammans kan ansöka, är du inte medlem så löser du enkelt ett medlemskap innan lägret. Lägret är för vuxna och lägsta ålder på deltagare är satt till 15 år.

Hur? Camping med eget medhavt tält.

Vad? Vi bygger på ett hus!

Erfarenhet? Du behöver ingen förkunskap. Vi lär oss tillsammans!

Mat? Vi lagar gemensam mat, all mat är vegetarisk eller vegansk.

Kostnad? Solidarisk lägeravgift 300-800 per person. Har du inte möjlighet att betala för lägret så kontaktar du oss så hittar vi en lösning.

Resa? Deltagare tar sig i möjligaste mån sig själva till platsen. Samåk gärna! 💚 Tåg går till Nyköping, sista biten sker med buss och eller bil genom upphämtning. Du som behöver kan söka reseersättning från Transammans. Läs mer om det på www.transammans.se

OBS OBS! Det finns ett begränsat antal platser! Du får veta om du fått en plats efter att söktiden till lägret gått ut. Antagning sker via lottning, förtur för dem som inte deltagit tidigare. (Detsamma gäller dem som vill vara volontärer).
Email address *
Ditt namn *
Your answer
Din ålder *
Your answer
Din adress *
Your answer
Är du transperson, närstående eller båda? *
Required
Kan du vara med på hela lägret? *
Your answer
Har du någon matallergi/preferens som vi behöver ta hänsyn till? (All mat på lägret är vegetarisk eller vegansk) *
Your answer
Något övrigt som du tycker att vi behöver veta om dig? *
Your answer
Hur många söker du plats för? *
Behandling av dina personuppgifter
Genom att fylla i det här formuläret godkänner du att Transammans och Tiny home projekt hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Vi kommer hantera uppgifterna så länge det krävs för att genomföra bygglägret. Därefter kommer uppgifterna raderas ur våra system. OBS, Vi delar info med samarbetspartner vid behov.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy