Parkeergarage Bisonspoor P1
#HIJ IS OPEN!
Op 22 september 2018 is met veel ballonnen en brandend rubber, een maand eerder dan gepland, de nieuwe parkeergarage geopend. Tom Coronel was er met zijn team om ons flink te entertainen, wat zeker gelukt is! De kids konden lekker karten, springen op een luchtkussen, knuffelen met een AH hamster en rennen over de straat waar normaal heel druk verkeer is. En natuurlijk de ballonnenclown die met zijn magische ballonnen de mooiste dieren en andere creaties tevoorschijn toverde... Kijk hier voor meer informatie: https://bewonerssv.nl/2PZbJx1

#ONDERNEMERS
In Winkelcentrum Bisonspoor is ruimte voor ruim 90 winkels en horecagelegenheden. Niet alleen zijn er kleinere boetiek winkels, ook groter landelijke ketens zijn hier te vinden. Verder is er een kantorencomplex en is er ruimte om te vergaderen en ontmoeten.
De opening van de grotere parkeergarage komt op een heel goed tijdstip, aangezien veel ondernemers in het winkelcentrum maandenlang een enorm omzetverlies hebben moeten slikken. Nòg een maand wachten was dan ook zeker niet goed geweest!

#BEZOEKERS
In Maarssenbroek wonen nu 23.000 mensen en in Maarssen-Dorp bijna 16.000 mensen, waar de meeste bezoekers van winkelcentrum Bisonspoor vandaan komen. De verwachting is dat vooral in Maarssenbroek het aantal flink zal stijgen door de bouw van grote woontorens. Belangrijk is dus een goede bereikbaarheid, goede voorzieningen voor auto's en (brom)fietsen en een veilige omgeving voor de bezoekers en bewoners.

#WENSEN VAN BEWONERS EN BEZOEKERS
Nu de parkeergarage (ruim 1100 plekken) open is kan er druk gewerkt worden aan de afwerking van het pand en de directe omgeving, waarin veiligheid het belangrijkste is. BewonersStichtseVecht.nl hoort via haar kanalen van vele bewoners en ondernemers de roep van een snelle aanpak betreft de veiligheid en heeft deze pagina gemaakt, zodat iedereen deze hier kenbaar kan maken. Door dit openbaar te doen, kan iedereen zien wat er leeft en kunnen we samen zorgen voor die veranderingen die we als bewoners en bezoekers samen willen. Ook zullen we het doorsturen naar de eigenaar, opdrachtgever, uitvoerder, de ondernemersvereniging en de wijkcommissie. Uiteraard zorgen we er wel voor dat alle privacy gegevens niet openbaar zijn en worden doorgestuurd. Uiteraard zijn we niet verantwoordelijk voor het uitblijven van (re)actie en zullen we dan altijd verwijzen naar de betrokken partijen. Wel kunt u wederom een melding maken, zodat alles goed op het netvlies blijft.

Meer informatie over Bisonspoor 2020, alle projecten en andere links:
- Live webcam Parkeergarage P1: https://bewonerssv.nl/2zoL0of
- Alles over Bisonspoor2020: https://bewonerssv.nl/2DlCn1T
- Virtuele omgeving Bisonspoor2020: https://bewonerssv.nl/2OMlIWs
- Gemeente Stichtse Vecht - Maarssenbroek: https://bewonerssv.nl/2MWtkE5
- Ondernemersvereniging Stichtse VEcht: https://bewonerssv.nl/2QSzPLa

Opdrachtgever Bisonspoor2020: Gemeente Stichtse Vecht (www.stichtsevecht.nl)
Eigenaar: Winter Trust (https://www.wintertrust.com/)

-------

#LET OP: BewonersStichtseVecht.nl is een initiatief dóór en vóór de bewoners van Stichtse Vecht. De gemeentelijke organisatie, WinterTrust, en/of andere (commerciële) organisaties zijn niet betrokken en/of werken mee. Uiteraard gebruiken we uw gegevens informatie zo vertrouwelijk als mogelijk. Lees hier hoe wij omgaan met uw privacy gegevens: https://bewonerssv.nl/yourprivacy
Email address *
Wat is u opgevallen aan de nieuwe Parkeergarage?
Vertel gewoon wat u vindt, zowel de goede dingen als de aandachtspunten. Leg vooral ook uit waarom u het belangrijk vindt wanneer er iets moet veranderen of juist niet. BewonersStichtseVecht.nl zal alle punten delen met zowel de opdrachtgever, de uitvoerder, de ondernemersvereniging, de wijkcommissie en de eigenaar. Heeft u iets heel specifieks, maak dan een foto en stuur deze naar email@bewonersstichtsevecht.nl.
*
Wat vindt u van de HUIDIGE situatie wat betreft de Parkeergarage? *
Geen mening
Vreselijk
Onvoldoende
Matig
Voldoende
Geweldig
Bereikbaarheid
Veiligheid
Hygiëne (Is het schoon)
Beschikbaarheid (aantal plekken)
Prijs (eerste 4 uur gratis)
Uiterlijk en Ontwerp
Verlichting
Entree (Antilopenspoor)
Entree (Albert Heijn)
Loopbrug
Liften
Let op!
Aangezien er dagelijks hard gewerkt wordt om alle verbeteringen en veranderingen toe te passen, willen we u vragen bovenstaande vragen de aankomende maanden vaker te beantwoorden. Zo kunnen we zien of de meningen veranderingen en de werkzaamheden ook echt effect hebben. Heeft u weer nieuwe aandachtspunten, stuur ze dan weer in via dit formulier.
Ik geef de Parkeergarage zoals deze er nu staat een
enorm slecht
Uitmuntend
Clear selection
Ondanks dat we het erg op prijs stellen dat u ze invult (1 minuutje), zijn onderstaande vragen niet verplicht. Scroll naar beneden om te verzenden.
Graag leggen we even uit waarom we het op prijs stellen wanneer u deze vragen invult. Zo kan namelijk een beeld gemaakt worden over de bewoners en bezoekers. De informatie die komt uit deze vragen kunnen helpen bij urgentie, beslissingen en aandacht. Ja het zijn "alleen maar cijfertjes".... Maar wel hele belangrijke! Deze informatie delen we alleen in de cijfers. We zullen ten alle tijden uw privacy blijven beschermen.
Winkelt u in winkelcentrum Bisonspoor?
Clear selection
Maakt u zelf gebruik van de parkeergarage P1 bij Winkelcentrum Bisonspoor?
Clear selection
Ik woon in:
Clear selection
In welke wijk woont u
Ik ben
Mijn leeftijd is
Uw overige vragen en/of opmerkingen
Uw naam
Wat vindt u van deze vragenlijst?
Clear selection
Wilt u vaker mee doen aan onze vragenlijsten? Op de thema's wonen, veiligheid, openbare ruimte, zorg en ondernemers zullen we meer vragenlijsten maken. Wilt u deze ook beantwoorden, dan krijgt u een uitnodiging per e-mail. *
Bedankt voor uw deelname!
Wilt u ook niets missen? Voel je vrij om onze Facebook pagina te liken: www.facebook.com/bewonersstichtsevecht
LET OP
www.BewonersStichtseVecht.nl is een initiatief dóór en vóór de bewoners van Stichtse Vecht, we zijn geen rechtsvorm en krijgen geen subsidies. De gemeentelijke organisatie van Stichtse Vecht en/of andere (commerciële) organisaties zijn NIET betrokken (op geen enkele manier). Uiteraard gebruiken we uw gegevens en informatie zo vertrouwelijk als mogelijk. Lees hier verder hoe wij omgaan met uw privacy gegevens: https://bewonerssv.nl/yourprivacy.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy