Šentjurski geolov
Ali si vedel/a, da je na svetu skritih preko 3 milijonov različnih geo zakladov in da je najbrž vsaj eden ravno zdaj nekje v tvoji bližini?

Geocaching ali geolov je moderna oblika iskanja zakladov s pomočjo GPS sprejemnikov, ki je zasnovana v obliki pustolovske igre, razširjene po celem svetu (geocache lahko najdemo na vseh celinah, v 184 od skupno 193 državah). Oseba skrije »zaklad«, na svetovnem svetu pa objavi njegov opis ter lokacijo v koordinatnem zapisu, ostali geolovci pa se podajo na lov. Ko je zaklad najden, se je potrebno vpisati v njegov dnevnik, paket pa mora ostati na svojem mestu, skrit za nadaljnje iskalce. Cilj je najti čim več različnih zakladov.


V torek, 28. avgusta 2018, ob 9.00 uri se bomo izpred Mladinskega centra Šentjur (Mestni trg 2) podali na spoznavno geolovsko pustolovščino. Naš cilj bo rešiti uganko enega najbolje ocenjenih zakladov v bližini. V gozdu blizu Stranic bomo poiskali labirint in se poskušali iz njega tudi rešiti. Vračamo se okoli 12. ure.

Za prevoz bo poskrbljeno. Potrebuješ športno obutev, svetilko, telefon in precejšno mero pustolovskega duha. S sabo vzami tudi vodo in kakšen priboljšek oz. malico.


Več informacij:
Ines, Mladinski center Šentjur
03/747-18-01 ali ines@mladi-sentjur.si

Ime in priimek: *
Your answer
Kontaktni telefon: *
Your answer
Kontaktni e-mail: *
Your answer
Kraj bivanja: *
Your answer
Starost: *
Your answer
Obvestilo o uporabi osebnih podatkov
Mladinski center Šentjur, organizacijska enota Razvojne agencije Kozjansko, bo vnešene podatke uporabil izključno za organizacijo projekta Šentjurski geolov.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service