Inschrijvingen oude leden scouts Gits 2021 -2022
Dit formulier geldt voor degenen die reeds lid zijn (per kind één inschrijving).

Wie vorige jaren reeds lid was schrijft zichzelf in door het bedrag van 35 euro over te schrijven naar het rekeningnummer van Scouts Gits: BE18738604091265 met in de mededeling ‘Voornaam + Naam + tak’.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Tak *
Overige vragen
Medische fiche
Daarnaast moet de medische fiche ook opnieuw nagekeken of ingevuld worden. De leden die mee waren op kamp kunnen dit opnieuw met hun bestaande login doen. De leden die niet mee waren op kamp dienen het stappenplan via onderstaande link te volgen. Indien je uw lidnummer niet weet, stuur gerust naar scoutsgroepgits@gmail.com
https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/files/paginas/2019.11.25_handleiding_ouders_steekkaart_nieuw.pdf
Het lidgeld bedraagt 35 euro en dient overgeschreven te worden naar het rekeningnummer van Scouts Gits: BE18738604091265 met in de mededeling ‘Voornaam + Naam + tak’.
We willen ieder kind de kans geven om lid te worden van de scouts en daarbij mag geld geen rol spelen. Voor wie het financieel wat moeilijker is, bestaat het verminderd lidgeld. Je betaalt dan 11 euro lidgeld. Je kan hierover iemand van de leiding aanspreken of mailen naar scoutsgroepgits@gmail.com. We verzekeren jullie dat dit alles in het volste vertrouwen zal gebeuren. Meer info: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/ik-wil-naar-de-scouts/lidgeld/kan-het-voor-minder-geld. Ook kan u een andere sociale korting aanvragen via de vrijetijdspas van de gemeente Hooglede, hier is de korting maar 50 procent, maar deze kan ook voor andere vrijetijdsbestedingen worden gebruikt binnen de gemeente. Meer info: https://www.hooglede.be/vrijetijdspas (Deze twee kortingen zijn NIET combineerbaar)
We zien jullie graag op de volgende vergadering!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy