Országúti Jegyesoktatás 2021
Kedves Jegyespár!

Nagy örömmel vesszük jelentkezéseteket az Országúti Ferences Plébánia jegyesoktatására. Célunk, hogy segítsünk Benneteket házasságotokra való felkészülésetekben. Fontos tudnotok, hogy az az út, amelyre léptek, a házasságkötéssel nem lezárul, sokkal inkább ünnepélyesen elkezdődik: a házasság olyan „műfaj”, amelyet élethosszig gondozni, ápolni kell.

Egy tíz alkalomból álló sorozatra hívunk Benneteket, ahol olyan témákat veszünk sorra, olyan kérdéseket, szempontokat vetünk fel számotokra, amelyek segítenek jól megalapozni házasságotokat, irányt mutatnak, mutathatnak számotokra és hosszú távon is segítenek a harmonikus és fejlődő házastársi kapcsolatban.

Az alkalmak 2021. február 3. és április 7. között szerdánként 19.30-kor kezdődnek és kb. 22 óráig tartanak. Helyszíne alapvetően a plébánia 2. emeleti terme, de ha a járványhelyzet miatt a személyes találkozók megtartására nem lesz módunk, úgy online tartjuk meg az alkalmakat.

Mindenképpen számítunk rá, hogy minden alkalommal - akár személyesen, akár online - mindketten teljes értékűen jelen lesztek, hiszen az alkalmak tematikus sorrendben követik egymást és mert a jegyeskészület csak így lesz gyümölcsöző a számotokra a későbbiekben.
Jelentkezésetekkel ezeket vállaljátok is.

Az egyes alkalmakon előadásokat és tanúságtételeket hallhattok szakemberektől és elkötelezett keresztény házaspároktól, akik jegyesek és házaspárok kísérésében nagy tapasztalattal rendelkeznek, majd alkalom lesz a páros illetve kiscsoportos beszélgetésekre is.

Szeretettel és a készület örömével:

Országúti Ferences Plébánia lelkipásztorai és jegyesoktatói
*
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy