Anmäl deltagande i eMedborgarveckan
Under eMedborgarveckan sker massor av insatser över hela Sverige för att främja ökad användning av e-tjänster och ökad digital delaktighet för alla. Digidelnätverket koordinerar och följer upp effekter av kampanjveckan.

Den gemensamma kraftsamlingen under kampanjveckorna är viktig för att synliggöra frågan om digital delaktighet som en demokratisk rättighet. Hjälp oss att samla data genom att anmäla ert deltagande och sedan svara på en uppföljande enkät efter genomförande. Tack för din medverkan - i år satsar vi på rekordmånga deltagare!

Vilken verksamhet representerar du som fyller i anmälan? *
Your answer
Vilken kommer vara er roll under eMedborgarveckan?
Det går bra att kryssa i flera alternativ
Kort beskrivning av vad ni erbjuder under eMedborgarveckan *
För att visa allt som händer under eMedborgarveckan publicerar Digidelnätverket en karta där alla arrangörer finns med. Det du skriver här är den text som vi kopierar in på kartan. Du kan självklart komplettera eller ändra din text vid senare tillfälle. När din text publiceras på kartan får du ett mejl. Kom ihåg att nämna eventuella samarrangörer!
Your answer
Ange den plats som vi ska använda för att markera ert deltagande på kartan *
Ange en specifik adress. Du som arrangerar aktiviteter på flera ställen kan ange flera adresser. Men försök i så fall specificera vilka aktiviteter som hör till respektive plats.
Your answer
E-postadress till kontaktperson *
Digidelnätverket ber om en e-postadress för att kunna följa upp anmälan med en enkät. Dessutom kommer vi att skicka dig ett meddelande när vi har publicerat din text på kartan. Den e-postadress du anger här sparas hos koordinator Terese Raymond för Digidelnätverket fram tills dess att vi stänger uppföljningsenkäten.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms