Inngåelse av Anleggsavtale
For å bruke klubbanlegget må du inngå en Anleggsavtale. Anleggsavtale kan kun inngås av myndige personer, men kan gjelde for mindreårige og hester. Hensikten med dette skjemaet er å forenkle prosessen for alle parter. Fyll ut skjemaet under og send inn slik at vi får registrert avtalen og aktivert fakturering. Du behøver ikke foreta deg noe før du får betalingskrav fra MinIdrett, som vedtatt på Årsmøtet 2019. Husk at det må fylles ut ett skjema per ekvipasje (rytter+hest). Når du har fylt ut og sendt inn skjemaet kan du bruke anlegget med en gang og behøver ikke vente på å betale før du rir.

NB! Innbetaling skal ikke skje direkte til klubbens bankkonto og innbetalinger foretatt uten betalingskrav fra MinIdrett vil ikke bli registert som anleggsleie.

Informasjonen som samles inn her skal utelukkende brukes for å få oversikt over ryttere og hester som benytter anlegget, i den hensikt å få riktig fakturering av anleggsleie. Vi opplever at informasjonen oppgitt i MinIdrett ikke alltid er oppdatert og korrekt, derfor ber vi om den her slik at vi er sikre på at betalingskravet kommer frem. Informasjonen vil ikke bli benyttet på annen måte. LKRK forholder seg til Databehandlingsavtalen som du har inngått som medlem av klubben/NIF.

Dersom du har spørsmål kan du sende en mail til styret@lkrk.no.
Email address *
Fornavn *
Etternavn *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Gateadresse *
Postnr *
Poststed *
Mobilnummer *
Bekreft din e-postadresse *
Hva slags avtale ønsker du? *
Navn på rytter eller hest som kortet skal gjelde for *
Faktureringsperiode *
Anleggsavtale *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of LOMMEDALEN KJØRE- OG RIDEKLUBB. Report Abuse