ДМБУЦ "Илија Николовски-Луј" Пријава за полагање приемен испит за 6 годишно основно балетско училиште
Ученици кои во редовна настава во матичното училиште следната учебна година ќе бидат IV, V или VI одд.

Напишете ја Вашата емаил адреса каде ќе го добиете пополнетиот формулар како доказ дека сте го пополниле

Email address *
Потребни документи: • Пополнета пријава (електронски) • Копија од извод од матична книга на родени (на денот на полагање на испитот) • Потврда за редовност од матичното училиште каде што учи ученикот или од следната учебна година ќе биде запишан во прво одделение (на денот на полагање на испитот) • Потврда од спортска медицина (на денот на полагање на испитот).
Важни информации: • во I одделение ќе бидат запишани само учениците кои ќе го положат приемниот испит• распоредот на часови не сме во можност да го прилагодиме на секој поединечно и поради тоа Ве молиме да ги прилагодите Вие сите други активности според распоредот кој ќе биде објавен на почетокот на учебната година• на приемниот испит за деветгодишно балетско образование се проверува танцовата и физичката способност на кандидатите: танцовалност, музикалност, телесни предиспозиции• пријавите кои не се комплетни нема да бидат примени, а дополнително комплетирање на друг ден нема да биде дозволено. Затоа Ве молиме донесете ги документите комплетни.• пријави по истекот на рокот нема да бидат прифатени
Ако прочитавте и разбравте се што пишува, кликнете на NEXT
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service