Vrijwilligersformulier CC&A 15&16 juni 2019
Beste vrijwilliger,

Nog even en dan is het weer zo ver: Classic Cars & Aeroplanes. Om dit weer net zo'n daverend succes te maken als de voorgaande jaren hebben we natuurlijk weer je hulp nodig! Natuurlijk zetten we hier weer de terugkomdag voor alle vrijwilligers tegenover.

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden vragen we dit jaar om je via deze route aan te melden. We zijn ons er van bewust dat dit niet voor iedereen even makkelijk zal zijn. Daarom willen we dan ook vragen om elkaar te helpen waar mogelijk. Daarnaast kan het met hoogste uitzondering ook telefonisch door gegeven worden aan Anne Marijke Zwarts (0629564730).

Er zijn een aantal velden verplicht deze hebben te maken met veiligheid en bereikbaarheid. Andere velden zijn natuurlijk een keuze en deze hoef je dan ook niet te vullen. Het is altijd mogelijk om het formulier op een later tijdstip aan te passen. Houd er wel rekening mee dat bij afzeggingen op het laatste moment je een extra last legt op de schouders van je mede vrijwilligers. Mocht het zo zijn dat je niet de hele dag kan, maar wel 4 uur mee wil helpen dan zijn we daar natuurlijk ongelofelijk blij mee. Geef dit wel even aan in het opmerkingenveld.

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Op welke dagen ben je aanwezig? *
Required
Eten
Ik heb de volgende certificaten die voor deze dagen van toepassing zijn.
Ik heb een voorkeur om bij het volgende te helpen (invulling hiervan geeft geen garantie, maar we zullen het zeker proberen om dit te respecteren)
Opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service