Bestelformulier oogkussentjes
Nieuw: Handgemaakte oogkussentjes te koop

Een oogkussentje helpt je te ontspannen tijdens yoga of bij het slapengaan. De lichte druk dat een oogkussentje geeft op je ogen helpt je aandacht nog beter naar binnen te keren. Ze zijn gevuld met lijnzaad en een drupje lavendelolie, de wasbare hoesjes worden speciaal voor jou gemaakt in de stof die je wilt. Ik heb enkele stoffen in voorraad, je kunt speciale wensen kenbaar maken waarna ik op zoek ga of je levert zelf de stof aan. De kussentjes wegen ongeveer 160 gram en zijn ook geschikt voor jonge kinderen.
Je kunt de oogkussens verwarmen in de magnetron voor nog meer ontspanning of even in het vriesvak leggen voor verkoeling bij bv. hoofdpijn.

Prijs: €9,50 per stuk. Als je zelf de stof voor het hoesje aanlevert is de prijs €7,50 per stuk. Losse hoesjes (als je al binnenkussens 10x20 cm hebt) kosten €5,-

Na bestelling ontvang je een mail over de betaling. Verzendkosten zijn voor de koper, ik verstuur de oogkussens nadat de betaling gedaan is.
Ik kan desgewenst een factuur maken.

Met vriendelijke groet,

Angela Könst
www.kindful.nl
kindful.nl@gmail.com
Email address *
Welke stof wil je? *
Ik maak de oogkussens op bestelling, ik werk zo snel mogelijk maar houd rekening met levertijd, vooral bij grote hoeveelheden. Het kan zijn dat de stof van jouw keuze beperkt voorradig is.
Ik maak de oogkussens op bestelling, ik werk zo snel mogelijk maar houd rekening met levertijd, vooral bij grote hoeveelheden. Het kan zijn dat de stof van jouw keuze beperkt voorradig is.
Required
Met of zonder geurtje? *
Hoeveel oogkussentjes wil je bestellen? Geef aan hoeveel van welke print. *
Your answer
Jouw gegevens, waar mag het pakketje naar toe? *
Your answer
Dank je wel voor je bestelling! Vriendelijke groet, Angela
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy