BIG-undersøkelsen 2022

BIG= Business Inspires/ Inspired by Generations

Kan vi i Trøndelag bli best i landet på  å forløse potensialet i unge arbeidstakere, og dermed også beholde flere viktige satsninger og mer investorkapital i regionen? Da trenger vi din hjelp! Det tar ca 15 min å svare på denne undersøkelsen, hvor vi ønsker å få ledernes egne svar på:

Hvor gode er vi i Trøndelag på å nyttiggjøre oss den nye generasjonen som en ressurs for å bygge mer slagkraftige virksomheter og en sterkere region?

Resultater basert på de 185 første svarene ble offentliggjort 6. desember under et stort arrangement i Frimurerlogen, hvor blant annet 16 kunnskapsrike og engasjerte profiler hjalp oss å bore enda mer inn i hva resultatene forteller oss. 

Da vi ser at vi fortsetter å få inn verdifulle svar, har vi inntil videre latt undersøkelsen fortsette å være åpen. Vi vet at tiden din er verdifull, men skal vi bli best, må vi dra lasset sammen. Vi har også stor tro på at du bare ved å svare på denne undersøkelsen vil få noen nye tanker og ideer som du vil ha nytte av. Som en ekstra gulrot tilbyr vi deg å få tilsendt en sammenligningsrapport hvor egne svar sammenstilles med totalene for undersøkelsen (Se i neste del)

Vi ber deg svare så snart du har anledning. Svar gjerne raskt og intuitivt og husk at vi bare er ute etter din oppfatning.

ANONYMITET, KONFIDENSIALITET, PERSONVERN OG DATASIKKERHET

All informasjon knyttet til din besvarelse av BIG-undersøkelsen 2022, behandles konfidensielt. Innhentede opplysninger du avgir knyttet til denne besvarelse, blir behandlet i henhold til lov og gjeldende krav om personvern og datasikkerhet, GDPR. 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
BIG-undersøkelsen 2022 gjennomføres av Effecto Rådgivere med støtte fra
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy