Bun venit în familia ieşenilor <Împodobim împreună>
Vrei să dăruieşti bucurie şi zâmbete de Crăciun unei familii?
E important pentru tine să te conectezi cu familia ta de sărbători şi să faceţi lucruri împreună?
Cum ar fi să ştii că poţi fi parte din comunitatea ieşeană care daruieşte un brad împodobit unei familii care nu are această posibilitate?
Te-ai gandit vreodată ce important este să fii un exemplu de bunătate şi implicare pentru copiii, prietenii, colegii tăi şi pentru întreaga comunitate ieşeană?
Eşti curios să participi împreună cu familia şi prietenii la primul concurs de împodobit brazii in centrul oraşului tău?

Anul acesta ai ocazia să te bucuri de toate acestea la un loc. Un proiect nou al comunităţii locale, în parteneriat cu Primaria Iaşi, ÎMPODOBIM ÎMPREUNĂ, pune laolalta inimile ieşenilor, care vin cu mic cu mare, într-o competiţie a familiilor in centrul oraşului, fix în prag de sarbatoare.

Adoptă un brăduţ, pe care îl vei personaliza împreuna cu familia ta pe data de 15 decembrie 2019, incepand cu orele 14, în Piaţa Unirii. Vino cu cele mai frumoase podoabe şi decoraţiuni, foloseşte-ţi creativitatea şi dăruieşte cel mai frumos brad unei familii a cărei bucurie de Crăciun depinde de implicarea ta. În plus, intră în cursa pentru premii. Cei mai frumoşi 10 brazi vor primi premii şi aprecierea întregii comunităţi.

Brazii decoraţi personalizaţi cu numele familiei adoptive, vor fi expuşi în perioada 15 decembrie 2019 - 22 decembrie 2019 in Piaţa Unirii şi pe pietonalul Lăpuşneanu, timp în care vizitatorii vor vota bradul lor preferat prin introducerea unui talon cu numărul şi numele bradului ales, în urna ÎMPODOBIM ÎMPREUNĂ. Taloanele se gasesc în incinta Cafeneaua Piaţa Unirii si la Muzeul Grumazescu de pe Lăpuşneanu. Premierea are loc duminica, 22 decembrie începând cu orele 14PM, unde vă aşteptăm cu voie bună, colinde şi vin fiert


Durata imbodobire: 1 oră
Durată eveniment: 3 ore


Contact: impodobimimpreuna@gmail.com / Facebook: impodobimimpreuna
0740-801664 Ioana Gamen; 0740-243143 Andra Ungureanu
Email address *
Lasa-ne numele tău, aşa cum vrei să apară pe eticheta bradului adoptat *
Câţi membri are familia/echipa ta? *
Telefon contact pentru a primi detalii *
Astăzi adopt un brăduţ la ÎMPODOBIM ÎMPREUNĂ *
Required
Am platit taxa de paricipare de 100 lei in contul Asociatiei I ART RO80INGB0000999904382028 *
Required
Am luat la cunoştinţă că decoraţiunile folosite pentru împodobirea bradului adoptat sunt oferite familiei care se va bucura de el în perioada Crăciunului (decoraţiunile oferite familiei vor putea fi folosite şi în anii care urmează de către aceştia) *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy