Aanmeldformulier JANE 2017 "Agents of Change" - 28 september 2017
Thema: Agents of Change
Voor wie: Aanjagers en bestuursleden van jonge ambtenaren netwerken
Waar: LE:EN, Heuveloord 140, Utrecht
Wanneer: 28 September 2017, van 13.00 uur tot 17.00 uur
Special Guest: Marjan Minnesma

Via dit formulier kunnen jullie je aanmelden voor JANE 2017 met als thema "Agents of Change"!

JANE wordt dit jaar in Utrecht georganiseerd op 28 september.

JANE staat voor het Jonge Ambtenaren Netwerk Event en is gericht op besturen van jonge ambtenaren door heel Nederland. Van jong Harderwijk tot jong Buitenlandse Zaken, alle besturen zijn welkom om samen kennis te delen en te netwerken. Zo zorgen we er samen voor dat jonge ambtenaren beter hun mannetje staan in de eigen organisatie!

De dag staat in het teken van het versterken van je bestuursactiviteiten. Hoe breng je verandering teweeg als jonge ambtenaren netwerk? En hoe laat je je bestuursactiviteiten aansluiten bij de behoeften van jullie achterban? We gaan lekker interactief aan de gang met deze vraagstukken!

Als klap op de vuurpijl komt Marjan Minnesma, directeur van stichting Urgenda, vertellen hoe zij haar drijfveren om heeft weten te zetten naar één van de meest bijzondere rechterlijke uitspraken van de afgelopen jaren – het juridisch verplichten van de Nederlandse overheid om de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met 25% te verminderen ten opzichte van 1990. Iemand die ons mee kan nemen in het succesvol ontplooien van bestuursactiviteiten!

De inloop is om 13:00 uur, waarna we om 13:30 gaan beginnen met het programma. We zijn ongeveer om 17:00 uur klaar met aansluitend een borrel. En dat alles in een van de tofste plekjes van Utrecht, LE:EN!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms