DON BOSKOV TURNIR (3v1), 25. 5. 2019
Pri Don Bosku se na dvorišču vedno kaj dogaja. Sezono zunanjega dogajanja bomo otvorili s Don Boskovim turnirjem. Tekmovalo se bo v streetbasket-u, malem nogometu in namiznem tenisu. Turnir bo potekal v soboto 25. maja pred Don Boskovim centrom v Celju. Za hrano in pijačo poskrbljeno!

Startnine na ekipo so enotne (glej spodaj), in se obračunajo na dan dogodka ali predhodno z nakazilom na TRR (cenejša varianta)

KOŠARKA (3X3): 24 EUR/EKIPO (predhodno na TRR: 22€)
MALI NOGOMET (4+1): 40 EUR/EKIPO (predhodno na TRR: 37€
PING PONG: 8 EUR/EKIPO (predhodno na TRR: 7€)

Denarni sklad:
KOŠARKA (3X3): 120 EUR
MALI NOGOMET (4+1): 180 EUR
NAMIZNI TENIS: 25 EUR

Starostna meja: Od 15 do 40 let. Pri namiznem tenisu se lahko vključita oba spola. Možne dvojice.

V primeru dežja zunanji del turnirja odpade, izvedel se bo samo notranji del turnirja za namizni tenis!

Vse dodatne informacije na: smc.celje@gmail.com ali 051-677-925

Nujne predhodne prijave.

Prijave možne do 20. 5.

SE VIDIMO 25. 5. 19 ob 9.30!

ŠPORT: *
IME EKIPE *
Your answer
E-NASLOV KAPETANA *
Your answer
IME IN PRIIMEK KAPETANA *
Your answer
IME IN PRIIMEK IGRALCA NAMIZNEGA TENISA
Your answer
ŠTEVILO ČLANOV EKIPE (3X3)
ŠTEVILO ČLANOV EKIPE (Mali nogomet)
KJE STE IZVEDELI ZA NAŠ DOGODEK?
PLAČILO *
Opombe
Your answer
SPLOŠNA DOLOČILA: S prijavo tekmovalec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal v prijavnico resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in bo sodeloval na dogodku na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršno koli povračilo. Organizator bo osebne podatke tekmovalca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). Z udeležbo tekmovalec dovoljuje, da organizator njegove navedene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: pošiljanje ponudb in reklamnega gradiva pokroviteljev ter vabil na podobne dogodke. Navedene osebne podatke lahko organizator hrani in obdeluje neomejeno oziroma do preklica pisne privolitve tekmovalca. Tekmovalcu pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 do 114/2006). S klikom na "DA" se strinjaš s prijavo na dogodek.
RAZUMEM, da z izpolnjeno prijavo, prejmem povratni e mail, na e naslov, ki sem ga vpisal in s prijavo to tudi potrjujem. S klikom na "DA" razumem postopek prijave. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service