Ansökan till sommarkurs 2018
Här kan du söka till våra sommarkurser Silversmide & yoga, Skrivarkurs, Läderhantverk, Gerillastickning, Lerklining/lerputs, Möbeltapetsering, Filmshoot YouTube, Koptiskt bokbindning samt Sommarslöjd.

Antalet platser per kurs är 12.

Efter antagning, bekräftar du din plats genom att skicka in en depositionsavgift på 500 kronor till bankgiro 5719-7576. Ange kursens namn vid betalning. Om du ej betalat in depositionsavgiften inom 10 dagar efter att du emottagit bekräftelse, riskerar du att förlora din plats i kursen. Anmälningsavgiften återbetalas vid inställd kurs.

Skolan har inget internat så undersök boende i tid.

ANGÅENDE PERSONUPPGIFTER
När du fyller i detta formulär, kommer dina personuppgifter att registreras i ett datasystem som heter Schoolsoft, som följer de nya EU-reglerna kring insamling av personuppgifter (GDPR). Vi gör det för att få anslag från stat, kommun och landsting, och för att intyga att du studerar hos oss till dem som betalar ut studiemedel och annat ekonomiskt stöd. Uppgifterna behövs också för att utfärda intyg och omdöme och att kunna ta kontakt med anhöriga, bland annat vid eventuella olycksfall. Nyköpings folkhögskola organisationsnummer är 802415-8936 och rektor är personuppgiftsansvarig. Dina uppgifter kommer att finnas i våra system och pärmar enbart så länge du studerar hos oss. Därefter sparar vi intyg och omdömen i 50 år, vilket är skyldiga till enligt lag.

Email address *
Jag söker till kursen *
Required
Personnummer (ÅÅÅÅ-MM-DD-XXXX) *
Your answer
För- och efternamn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer och postadress *
Your answer
Telefonnummer (hem- eller mobil-) *
Your answer
E-postadsress *
Your answer
Närmast anhörig eller nära vän *
Your answer
Telefonnummer till närmast anhörig eller nära vän *
Your answer
Hur hittade du kursen?
Övrig viktig information om dig som skolan bör känna till
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Nyköpings Folkhögskola. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms