Taborjenje 2020
Brezskrbnost poletja, ki bo letos nekoliko drugačna, vseeno napoveduje nekoliko bolj sproščene dneve.

Počasi se v Sloveniji prebuja javno življenje, čeprav še vedno s precej omejitvami. Taborniške aktivnosti so na žalost zaenkrat še v tistem delu, ki je precej omejen. Vodstvo RJS Izola pozorno spremlja razmere in sledimo navodilom Zveze tabornikov Slovenije (ZTS), NIJZ, MVI, Vlade RS.... in upamo, da se čim prej kolikor toliko vrnemo v stare tire. Vemo, da se vam poraja veliko vprašanj, sploh v zvezi z letošnjim poletjem in izvedbo taborjenj. Zato vam v spodnjih vrsticah posredujemo nekaj več trenutno znanih informacij.
Vodstvo RJS Izola, v kolikor bodo okoliščine dopuščale, si želi izvesti taborjenje, a v nekoliko prilagojenih pogojih.

Izvedba tabora bi tako bila kar na taborniškem prostoru v Jagodju, nad Izolo.
Potekal bi v dveh izmenah, ločeno starostna skupina MČ in GG, po 5 dni. V kolikor bo premalo prijav, bomo izvedli en skupen tabor.

Radi bi izvedeli ali boste vašega otroka vpisali na taborjenje in kateri termin bi vam najbolj ustrezal, zato prosimo, da izpolnite ANKETO, ki nam bo v pomoč pri organizaciji.

Rok za oddajo anket je sreda 3. junij!! Nato bomo izdali uradno obvestilo z datumom tabora, če bo seveda situacija dopuščala izvedbo.

Hvala za sodelovanje.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prosimo izberite vod v katerega je včlanjen vaš otrok. (Če imate več otrok lahko izberete tudi več možnosti) *
Required
Ali bi prijavili svojega otroka na letošnje taborjenje? *
V kolikor ste izbrali "Da", kateri termin bi vam ustrezal? (Lahko označite več možnosti) Če ste na prejšnje vprašanje odgovorili z "Ne" to vprašanje preskočite.
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy