Aanmeldformulier Meisjes 10's dag - 4 mei 2019
Door onderstaand formulier in te vullen meld jij je aan voor de Meisjes 10's dag op zaterdag 4 mei, in Amsterdam op het NRCA. De onderstaande ingevulde informatie wordt onder andere gebruikt door de coaches die dag, om een duidelijk beeld te krijgen van de deelnemers. Daarnaast worden jouw contactdetails ook gebruikt voor het versturen van informatie omtrent de volgende Meisjes 10's dag dit seizoen.

De Meisjes 10's dag is voor meiden van 13 tot 18 jaar. En om definitief deel te nemen dien jij op de dag zelf €5,- contant te betalen.

Indien onderstaand formulier volledig is ingevuld (in ieder geval alle velden met een *) dien jij binnen een dag een bevestiging per e-mail te ontvangen (check ook je spam box).

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Geboortedatum *
Meisjes 10's is bedoeld voor meiden van 13 tot 18 jaar. Geboortedatum graag op de volgende manier noteren "dag-maand-jaartal" - Bvb 23-09-2005
Your answer
Huidige Rugby club *
Your answer
Leeftijdscategorie *
Waarmee je traint, niet waar je kijkend naar je geboorte jaar zou moeten zitten.
Positie *
Eerste rijers kunnen ook deelnemen aan de Front Row Club (op de Rugby Development Dagen). Lees meer over dit nieuwe initiatief in het RDD informatie document 2018-2019 onderaan dit formulier te vinden.
Required
Ben jij aangesloten bij een academy of het NTC? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Rugby Nederland. Report Abuse - Terms of Service