Groepsaankoop Kniebeschermers en anti-vermoeidheidsmatten
Fento 200 kniebeschermer en bijbehorende vervangingselastiek

In kader van het project ‘Samen Sterker: Verenigde Koopkracht’ wordt door het PCG een groepsaankoop georganiseerd van kniebeschermers. De Fento kniebeschermers werden getest en goedgekeurd op de proefcentra. Het zijn stevige kniebeschermers met een goede pasvorm. De elastieken van de kniebeschermers zitten rond de kuit waardoor ze niet knellen in de knieholte. De elastieken moeten gemiddeld om de 6 maand vervangen worden.


Anti-vermoeidheidsmatten: matten zowel bruikbaar in droge werkomgeving als in natte en vuile werkomgeving

Anti-vermoeidheidsmatten voorkomen vermoeide benen en lage rugpijn bij langdurig rechtstaand werken. De structuur van de mat stimuleert de bloedsomloop. De matten hebben als bijkomend voordeel een isolatie te zijn voor de koude vloer. Er werden twee matten geselecteerd voor de groepsaankoop die beide ingezet kunnen worden in een natte en vuile omgeving. De matten werden uitgebreid getest en goedgekeurd door de proefcentra. De eerste mat (Notrax skystep) heeft een vaste afmeting van 90*120 cm en een kiezelstructuur.
De tweede mat (Notrax cushion ease solid) heeft een kiezelstructuur en bestaat uit tegels van 91*91 cm die aan elkaar bevestigd kunnen worden om zo een grotere mat samen te stellen. De tegels kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden en worden voorzien van duidelijke gele aflopende boorden. Het is belangrijk om bij het bestellen van de matten aan te geven hoeveel matten je in totaal wenst aan te schaffen en hoe je ze op het bedrijf wenst te installeren. Alleen zo kunnen wij de juiste boorden voor de matten bestellen. Bijvoorbeeld, als de matten tegen een machine aanliggen moeten enkel de buitenkanten van een boord voorzien worden.

Klik op volgende om uw bestelling te plaatsen.

Fento Kniebeschermers
Notrax skystep anti-vermoeidheidsmat (bobbelstructuur)
Notrax cushion ease solid met gele boorden (kliksysteem)
Met de steun van:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms