Sol·licitud d'informació jornades portes obertes per Cicles Formatius de Grau Superior de l'Institut Almatà
Aquest any, les jornades de portes obertes per als Cicles Formatius de l'Institut Almatà es faran de forma telemàtica mitjançant un conjunt de videoconferències a les quals us podreu connectar des del vostre ordinador o dispositiu mòbil.

Per poder assistir a alguna de les quatre jornades virtuals que celebrarem, us demanem que ompliu el següent formulari amb les vostres dades personals. Això ens ajudarà a l'hora d'organitzar-les i ens permetrà ajustar-nos millor a les vostres necessitats i dubtes.

A través del correu electrònic que ens faciliteu rebreu l'enllaç per connectar-vos a la trobada virtual.
Email *
Nom i cognoms de l'alumne/a *
Població de l'alumne/a *
Estudis que cursa actualment l'alumne/a *
Nom i cognoms pare/mare/tutor/tutora (en cas de menors d'edat)
Estic interessat en assistir a les jornades de portes obertes dels següens Cicles Formatius de l'Institut Almatà *
Required
Protecció de dades

Responsable de les dades: Institut Almatà

Finalitat: Gestionar l'organització de les jornades de portes obertes de l'institut així com altres possibles comunicacions derivades de les mateixes.

Legitimació: Gestionar la base de dades de les persones inscrites a les jornades de portes obertes i si fos necessari l'acció educativa i orientadora, les dades es tracten en missió d'interès públic, d'acord amb la Llei orgànica 8/2013, de 9 de desembre, per a la millora de la qualitat educativa; la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, i la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació.

Destinataris: Formaran part de l'institut i quan sigui necessari i requerides per les administracions i entitats públiques que tinguin competències en matèria de protecció de menors i adolescents, serveis socials i protecció de la salut; als ajuntaments per a l'exercici de les seves competències en matèria de vigilància del compliment de l'escolarització obligatòria i als consells comarcals per gestionar els serveis de transport escolar i ajuts de menjador. Les vostres dades personals no es comunicaran a tercers, llevat que hi obligui la normativa aplicable o ho hàgiu consentit prèviament.

Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, limitació o oposició al tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat al centre educatiu (Parc d'Almatà, 25600 Balaguer), o bé mitjançant un correu electrònic dirigit a iesalmata@xtec.cat

Informació addicional: Podeu trobar informació addicional i detallada sobre protecció de dades a http://ensenyament.gencat.cat/ca/Detall/alumnes-centres-departament
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya.