<Blood Pressure> Apply form
LUE ENSIN KILTAINFO: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Xnh6Q9TFfZ3U7O93vF5jHLiglYMyLZ4k7N8uc40-_mA/edit?usp=sharing

Blood Pressure on täysin suomalainen Alliance-kilta Mograine-realmilla.

Tavoitteenamme on pelata kiltana kovalla tasolla, ja käyttää raidaamiseen varattu aika tehokkaasti. Raideille valmistaudutaan buffien, consujen, hyvin tehdyn rosterin ja selkeiden raid assignien avulla.

Killan johto koostuu edelleen osaksi jo retail Vanillassa pelanneista ”veteraaneista”. Lisäksi nykyään pelaavan porukan core on ollut jo Lightbringerillä clearaamassa kaikkea Vanillacontenttia. Retail-puolella core-pelaajia on pyörinyt killoissa kuten Paragon, Draama, Ninjapartio, Depraved, Soulkeepers jne.

Kilta on saanut alkunsa vuonna 2006 retail vanillassa. Se perustettiin Trollbane-realmille PvP-premade groupin ympärille. Retail vanillasta lähtien BP raidasi semi-HC mentaliteetilla Cataclysmin alkuun saakka. Kilta perustettiin uudelleen vuonna 2017 Lightbringer privaserverillä. Lightbringerillä clearattiin kaikki Vanillan raidicontent. Ennen Classicin alkua käytiin myös vierailemassa mm. Netherwing TBC privaserverillä.

Classicissa raidit pyörivät Naxxiin asti kahdella 40-man groupilla, ja tämän jälkeen Naxxissa yhdellä 40-man groupilla. Kaikki content clearattiin ensimmäisellä viikolla, ja merkittävänä saavutuksena mainittakoon se fakta, että progressraideissa ei wipetty kertaakaan, ja Naxxissa ei edelleenkään olla wipetty yhtäkään kertaa.

Blood Pressure on käynyt logeissa ykkössijalla, ja pysytellyt kärjessä jokaisen raidin Execution-tilastossa, eli raidit on saatu sujumaan laadukkaasti. Saavutimme ensimmäisenä maailmassa 0 kuoleman Naxx clearin.

TBC Classicissa killan matka jatkuu samoilla tavoitteilla. Etsimme asiansa osaavia, fiksuja pelaajia, jotka kykenevät oma-aloitteisesti jatkuvasti parantamaan omaa pelaamistaan, sekä näkemään myös roolinsa osana raidin kokonaisuutta. Aiempi TBC raidikokemus on iso plussa, mutta ei vaatimus.


BP DISCORD: https://discord.gg/eBHht6J


REKRYSTATUS:

Katso status sivuiltamme:
http://bloodpressure.fi/wow

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimi *
Ingame nimi, level, race ja class *
Kuvaus gearista (käytä esim. https://seventyupgrades.com/)
Discord (esim. "nickname#1234") *
Oletko pelannut <Blood Pressure> killassa aiemmin? (Retail WoW / Elysium / Lightbringer) *
Mitä kautta kuulit Blood Pressuresta? *
WoW-historiasi? *
Aiempi raidikokemus (Vanilla / TBC / retail)? *
Kerro lyhyesti itsestäsi *
Pystytkö sitoutumaan kiltainfossa kuvattuun toimintaan? *
Tunnetko ketään Blood Pressuresta?
Mihin rooliin haet killassa? *
Ensisijainen classvalinta? *
Muut classit, joita olisit valmis pelaamaan? voit valita useita vaihtoehtoja *
Required
Vapaa sana
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy