Ékes-Édes Stúdió: Tanfolyami Árajánlatkérés
Ha később is szeretné újra olvasni a TANFOLYAMI TÁJÉKOZTATÓNKAT, akkor a levelező fiókjába érkezett levelünk elején a "VÁLASZ SZERKESZTÉSE" gombra kattintva újra megtalálja azt.

Amennyiben Adatvédelmi Nyilatkozatunkat elfogadja, úgy adja meg az érdeklődési körét és alábbi személyes adatait, ami alapján emailben elküldjük önnek a személyre szabott tájékoztatónkat.
Adatvédelmi Nyilatkozatunk itt olvasható:
http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/adatvedelmi-nyilatkozat.html
Üdvözlettel:
Vargáné Orbán Anikó
alapító, oktató
Ékes-Édes Stúdió


Email address *
Kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet. Ezt követően máris megtekintheti a részletes tanfolyami tájékoztatónkat és regisztrálhat a tanfolyamokra.
Ezt a kitöltött űrlapot elküldjük a megadott e-mail címre is. Így, ha később is szeretné újra olvasni az ezt következő TANFOLYAMI TÁJÉKOZTATÓNKAT, akkor a levelező fiókjába érkezett levelünk elején a "VÁLASZ SZERKESZTÉSE" gombra kattintva újra megtalálja azt.
Az Ön neve: *
Kérem adja meg a keresztnevét is.
Your answer
telefonszáma: *
Kérem ellenőrizze telefonszámát!
Your answer
város: *
Your answer
Hol találkozott az Ékes-Édes Stúdió tanfolyamaival? *
Required
Kérem tájékoztatását az alábbi tanfolyamokról:
A HALADÓ FOKOZATTAL JELÖLT TANFOLYAMOK, csak a jó alapok és megfelelő gyakorlat megléte után javasolt, az egymásra épülő tudás sikeres elsajátíthatósága miatt.
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Captionless Image
Amennyiben indul az Ékes-Édes Stúdióban érdekelnének alábbi témák is:
Az Ön egyéb közlendője vagy kérdése:
Your answer
Az Adatvédelmi Nyilatkozatot (http://glazur-es-ajz.blogspot.hu/2014/01/adatvedelmi-nyilatkozat.html) elolvastam és elfogadom. Személyre szabott tájékoztatásom érdekében hozzájárulok a fent megadott adataim rögzítéséhez és a megjelölt érdeklődésemnek megfelelő tájékoztató küldéséhez. *
Ennek az űrlapnak a beküldése után egy üzenet fog megjelenni az Ön képernyőjén. Ebben található linkre kattintva elolvashatja a tanfolyamok tájékoztatóját: díjak, fizetési feltételek, időpontok, helyszín, étkezés, szállás, amire szüksége lesz stb.
Adati megadásával Ön elkészült, hogy megtekintse a tanfolyamaink részleteit. Küldje el a kitöltött űrlapot a "KÜLDÉS" gombbal.
Ezt a kitöltött űrlapot elküldjük a megadott e-mail címre is. Így, ha később is szeretné újra olvasni a következő tájékoztatónkat, akkor a levelező fiókjába érkezett levelünk elején a "VÁLASZ SZERKESZTÉSE" gombra kattintva újra megtalálja azt.
Ha bármilyen gondja akadt ezzel az űrlappal, vagy működésével megköszönjük, ha jelzi azt nekünk. Ha nem szeretné kitölteni kérjük ebben az esetben is, egyszerűen csak írjon nekünk: info.ekesedes@gmail.com, vagy hívhat: +36 70 941 26 13. Szeretettel várjuk: Vargáné Orbán Anikó
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms