Inscripció d'entitats, associacions i col·lectius a la 35ª Trobada de Centres en Valencià d'Alzira 2020
Aquest és el formulari per a entitats i associacions que volen participar a la 35ª Trobada d'Alzira que tindrà lloc diumenge 26 d'abril de 2020.

Les activitats desenvolupades en la Trobada han de tenir un caràcter educatiu i/o vinculat a l'esperit de la Trobada. A més a més, les entitats i associacions que hi participen es comprometen a dur a terme alguna activitat d'animació o dinamització centrada en els materials i recursos exposats.

Vos recordem que tots els materials que porteu a la TROBADA han d'estar NECESSÀRIAMENT en VALENCIÀ

Emplenar aquest formulari no garanteix la participació, ja que ha de ser confirmada des de la comissió organitzadora, que assignarà els llocs de les paradetes amb l'objectiu d'aconseguir una organització eficient i òptima.

Per a qualsevol dubte podeu enviar un correu a: trobadalaribera@gmail.com o al telèfon 683 111 368 (Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera).

El termini per rebre formularis es tanca el 6 de març de 2020.

Enguany, el conjunt de Trobades d'arreu del País homenatgen la mestra EMPAR NAVARRO i GINER, una dona que no sols va destacar per la seua militància feminista, sinó pel seu compromís polític i la seua tasca educativa referida a l'ensenyament en i del valencià i la corresponent formació en valencià del professorat.

PER SABER-NE MÉS: https://apuntmedia.es/va/a-la-carta/programes/vist-en-tv/valentes/empar-navarro.

Un altre tema central de la Trobada serà l'EMERGÈNCIA CLIMÀTICA, perquè hem d'assumir la urgència de crear recursos didàctics i projectes educatius per difondre la consciència social davant el perill que representa el canvi climàtic per al nostre planeta.

PER SABER-NE MÉS: http://www.rtve.es/alacarta/audios/vida-verda/vida-verda-emergencia-climatica-habitatge-canvi-climatic/5449978/
Nom de l'Entitat/ Associació / Col·lectiu *
Your answer
Localitat *
Your answer
Nom de la persona responsable *
Your answer
Telèfon de la persona responsable *
Your answer
Correu electrònic de la persona responsable *
Your answer
Descripció de l'activitat a desenvolupar (paradeta, exhibició, taller) *
Your answer
Quina activitat d'animació cultural hi fareu? *
Your answer
Col·laborareu en la campanya de promoció de la figura de Empar Navarro i Giner o en la campanya de l'Emergència Climàtica? Com? *
Your answer
INFRAESTRUCTURA: (llum, aigua, etc.) *
Your answer
MATERIAL: (taula, nombre de cadires, etc.) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy