Årsgrupp 2021/22
Årsgrupp i NVC 2021/22
för sig som vill fördjupa, träna eller certifiera dig
I november 2021 startar vi en grupp för dig som söker träningsmöjligheter ihop med andra som också vill utvecklas personligen med stöd av NVC. Vi vänder oss både till dig som har planer på att certifiera dig och till dig som vill fördjupa din färdighet och göra NVC mer användbart i vardagen.

Vid varje träff varvar vi teori och den träning som du mest efterfrågar. Vi kommer att vara både inomhus och ute i naturen.
Mellan varje träff kommer vi att erbjuda webinar där vi kan träffas digitalt för olika tema som fördjupar både kunskap och personlig utveckling.

Vi förslår dig också att läsa boken Ett språk för livet samt att välja en person i gruppen som du kan hålla kontakt med för att utväxla empatiska samtal där ni lyssnar till varandra med empati. Det kan vara både tyst och bekräftande empati. På lördag och söndag morgon startar vi dagen med MediYoga.


Plats: Sörby retreatcenter 
Tid: 19-21/11 2021, 6/3, 13-15/5, 2-4/9 2022
Första träffen: skuld/skam och viktiga relationer i livet

Andra träffen: omfamna alla min behov, sörja och hedra.

Tredje träffen: vårda relationer, kärleken till oss själva och andra.

Fjärde träffen: NVC i praktisk vardag, konflikter och medling.Praktiskt: Du har med dig egna lakan och kläder för yoga och utomhus.
Kostnad: för helgen inkl. mat och boende 4 500 kr/person och tillfälle.
Ledare: Liselotte Bergenzaun Abel, leg psykoterapeut, mediyogalärare, cert. NVC-tränare och coach i Zen Coaching, Chitra Abel, Zen coach och NVC-tränare
Anmälan: senast 19/10, anmälan är bindande Early birdpris innan 15/6
 3900kr.

Email *
Namn *
Telefonnummer *
Allergier
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy