PRIJAVA za konferenciju                         CENTRI I MARGINE: Snage približavanja Beograd, 02 - 04. jul 2022.
Konferencija predstavlja nova kulturna i obrazovna znanja i iskustva koja se razvijaju na marginama društvene pažnje i promoviše široke prostore margina kao nove, snažne centre čije su vrednosti ravnopravnost, uključenost i harmoničan razvoj društva.

Trodnevi program čine radionice, prezentacije i predstave zasnovane na kreativnom i edukativnom radu usmerenom ka razvojno, rodno/polno, socioekonomski i na druge načine ranjivim osobama i grupama, a izvode ih umetnici, nastavnici, aktivisti i drugi koji rade na prevazilaženju društvenih podela, te osnaživanju i senzibilisanju pojedinaca i zajednica.

Učešće u Konferenciji je BESPLATNO. Program nije akreditovan; učesnici mogu dobiti potvrdu o učestvovanju, na lični zahtev.
 
DA BISTE SE PRIJAVILI ZA ODREĐENI PROGRAM, POTREBNO JE DA OZNAČITE KUĆICU PORED IMENA VODITELJA ILI IZVOĐAČA PROGRAMA ZA KOJE STE ZAINTERESOVANI.

NB: Pojedini programi se odvijaju istovremeno. Stoga, pre nego što se odlučite za programe koje ćete pohađati, molimo Vas da pažljivo pročitate AGENDU koju možete naći na stranici: http://bazaart.org.rs/program-konferencije-centri-i-margine/ 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime *
Kontakt telefon
Zanimanje *
Ustanova / Organizacija *
Molimo Vas da navedete naziv ustanove / organizacije u kojoj radite. Studenti treba da navedu fakultet, samostalni umetnici strukovno udruženje, a nezaposlene osobe, penzioneri i ostali da upišu svoj status.
Mesto ustanove / organizacije *
ODABIR PROGRAMA
Pre nego što se odlučite za programe koje ćete pohađati, molimo Vas da pažljivo pročitate AGENDU koju možete naći na stranici: http://bazaart.org.rs/program-konferencije-centri-i-margine/ 
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy