Hae mukaan KOTO Designmarketiin Jyväskylään!
Jyväskylän kotoisimmasta brändimyymälästä KOTO Designmarketista löytyy sesongeittain uusiutuva valikoima kotimaisten muotoiluyritysten tuotteita.

Esille mahtuu yhtäaikaisesti ~35 yritystä, ja kuratoimme mukaan aina sesonkiin sopivimman kokonaisuuden. Mukaan valitaan sekä pieniä että isompia tekijöitä - Tunnetumpia vetonauloja, ja uusia löytöjä monipuolisesti eri tuotekategorioista.

KOTOsta löytyy myös KOTOKULMA, erikoiskahveja ja espressopohjaisia kahvijuomia sekä teetä tarjoileva lounge, jossa asiakkaat viihtyvät vaikkapa Parolan riippukeinuissa keinuen, samalla kun lapset viihtyvät puuhalaatikkoa tutkien.

KOTO Designmarket hyödyntää palvelumuotoilua toimintansa jatkuvassa kehittämisessä. Palvelumuotoilussa sekä tilaoptimoinnissa teemme yhteistyötä Muotoilutoimisto Nuanin kanssa. http://www.nuan.fi/.


*****

MITEN HAEN MUKAAN KOTO DESIGNMARKETIIN?

Sopivan palvelupaketin hakeminen tapahtuu täyttämällä ja lähettämällä seuraavan sivun kaavake. Voit hakea mukaan 1-4 kuukaudeksi tai pidemmälle myyntijaksolle. Huomioithan, että lomakkeen lähettäminen on sitova hakemus myyntijaksolle.

NYT HAKU ON AUKI SYYSKAUDELLE SYYS - JOULUKUU 2018


*****

MITÄ KOTON PALVELUPAKETTI SISÄLTÄÄ?

Koto Designmarketin palvelupaketit sisältävät brändillesi yksilöidyn ESILLEPANON kalusteineen, monikanavaisen aktiivisen MARKKINOINNIN, VERKKOKAUPAN & verkkoTILAUSTEN HOIDON ilman lisäkuluja, sekä myynnin RAPORTIT.

Myyntipaikan esillepanokokonaisuus määräytyy tuotteidesi mukaan. Käytettävissämme on monipuolinen ja yhtenäisen kokonaisuuden muodostava valikoima esillepanokalusteita ja somisteita. Kalusteiden materiaaleina on käytetty pääosin puuta & metallia.

Myyntikausi: 1-4 kuukautta, tai sopimuksen mukaan pidempi jakso.

*****

PALVELUPAKETTIEN HINNAT:

Veloitamme palvelupaketin kiinteän hinnan lisäksi 20% provision tuotteiden verottomasta myynnistä. Tuote-esimerkit ovat suuntaa-antavia.

* TASOKAS - 180 € + ALV. /KK

Palvelupakettimme "Tasokas" sopii hyvin pientuotteille, kuten korumallistolle, asusteille, grafiikalle tai yksittäisille pienhuonekaluille. Tila sopii myös n. 15-20 henkarin rekille. Tilan koko on syv. 0,55m x lev. 0,85m, ja käytössä tarvittaessa koko korkeudeltaan.

* KATTAVA - 340 € + ALV. / KK

"Kattava" on palvelupaketti, johon mahtuu mainiosti vaikkapa vaatteita & asusteita, kodintekstiilejä, kodin käyttötavaraa tai yksittäisiä pienhuonekaluja. Rekkiin mahtuu n. 25-35 henkaria vaatteen massasta riippuen. Tilan koko on syv. 0,55m x lev. 1,7 m, ja käytössä tarvittaessa koko korkeudeltaan.

* MITTAVA - ALK. 600 € + ALV. /KK

"Mittava" on jo laajempi shop-in-shop-paketti, jonka mitoitamme yhdessä juuri sinun brändisi tuotteille sopivaksi! Koko alkaen 1,1m x 1,7m.

*****

Ensimmäisen myyntikuukauden palvelupaketti laskutetaan etukäteen, pidemmillä myyntijaksoilla voimme pyydettäessä myös vähentää seuraavan kuukauden palvelupaketin hinnan myynnin tilityksestä.

HUOM! Jos tuotteiden valmistus- ja varastomäärät vaihtelevat, niin voit lisätiedoissa toivoa myös palvelupaketin skaalaamista pidemmillä myyntijaksoilla pienemmäksi tai suuremmaksi/kk.

*****

LISÄTIEDOT:

info@kotodesignmarket.fi
Sanni Oranen +358 40 749 7671

www.facebook.com/kotodesignmarket
www. instagram/koto_designmarket
www.kotodesignmarket.fi

Ole kuin kotonasi!

*****

HAE MUKAAN KOTO DESIGNMARKETIIN TÄYTTÄMÄLLÄ ALTA LÖYTYVÄ LOMAKE:

Täytä ensin alle sähköpostiosoitteesi, saat sinne kopion vastauksistasi!

Email address *
BRÄNDISTÄ KÄYTETTÄVÄ NIMI *
Your answer
VERKKOSIVUSTO *
Kotisivut tai vaikkapa sosiaalisen median linkki, josta löydämme lisätietoja tuotteistasi/brändistäsi
Your answer
PALVELUPAKETTI *
Koto Designmarketin palvelupaketit sisältävät brändillesi yksilöidyn esillepanon, monikanavaisen aktiivisen markkinoinnin, tehokkaan verkkokaupan & verkkotilausten hoidon ilman lisäkuluja, sekä myynnin raportit.
HAEN MUKAAN MYYNTIJAKSOILLE: *
Voit hakea mukaan useammalle kuin yhdelle myyntijaksolle - Valitse kaikki, mikäli haluat tuotteesi myyntiin koko syyskaudelle! HUOM: Valitsemme joulukuun yritykset erityisen tarkkaan, ja suosimme siinä koko syyskaudelle mukaan hakevia yrityksiä.
Required
YHTEYSHENKILÖN TIEDOT *
Nimi & puhelinnumero
Your answer
LASKUTUSOSOITE *
Yrityksen virallinen nimi, postiosoite ja y-tunnus, sekä mahdollinen verkkolaskutusosoite /sähköposti. HUOM! Lähetämme laskun aina ENSISIJAISESTI sähköisesti. Tästä huolimatta tarvitsemme aina myös yrityksen viralliset nimi- ja osoitetiedot.
Your answer
Markkinointiteksti yrityksesi esittelyä varten: *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of KokoKoto Oy. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms