Grupul de suport "Together"
Grupul de suport pentru persoane seropozitive “Together”

Ti-ai pus vreodată întrebarea cine ești tu cu adevărat? Care sunt resursele tale? Ce potențial există în tine? Cum poti să depășești temerile? Dar provocările ca persoană seropozitivă în România?

Te așteptăm la grupul de suport “Together”, într-un cadru securizant, pentru a începe călătoria ta către tine însuți/însăți.

Prezentul proiect se va desfășura gratuit ONLINE pe perioada pandemiei, cu o durată de 120 minute, sesiuni coordonate de către Cristi Mușat, asistent social și psihoterapeut experiențial în formare.

Este asigurată confidențialitatea persoanelor înscrise, cât și discuțiile din cadrul grupului.

Înscrierea online este obligatorie și persoanele selectate sunt contactate telefonic la un interviu de cunoaștere.
Nume & Prenume *
Vârstă *
Adresă de mail *
Număr de telefon *
INFORMARE DESPRE PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulaţie a acestor date (RGDP), UNOPA va informează că:
a) În vederea comunicării cu UNOPA pentru înscrierea la grupul de suport Together, UNOPA se adresează persoanelor care traiesc cu HIV/SIDA în Romania. Datele personale necesare pentru înscriere sunt: nume, prenume, judet, număr de telefon, email.
b) Scopul colectării acestor date este strict legat de scopul declarat al formularului și nu vor fi utilizate in alte scopuri, dacă persoana nu iși dă acordul pentru aceasta printr-o informare prealabilă.
c) Datele colectate în vederea înscrierii la grupul de suport și analize specifice vor fi stocate în format electronic, la sediul UNOPA și în conturi protejate de stocare inCloud.
d) Datele personale oferite vor fi utilizate în perioada înscrierii și nu vor fi oferite sub nici o formă publicitatii.
e) Persoanele care au completat formularul pentru înscriere vor putea solicita ștergerea datelor prin contactarea organizației prin modalitațile enumerate pe site-ul www.unopa.ro la sectiunea „Contact”.
i) UNOPA garantează că datele personale comunicate vor beneficia de măsuri de securitate corespunzătoare (sistem antivirus, device-uri si conturi de stocare inCloud protejate prin parole, sediu de lucru securizat).
j) UNOPA declară faptul că solicita și prelucreaza doar datele strict necesare pentru înscrierea la grupul de suport Together, cât și informații de natură științifică necesare consilierului experiențial, analize specifice pentru intervenția în terapia de grup.
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy