Formular de înregistrare prealabilă pentru evenimentul de lansare a Programului de Susținere a Inovațiilor Digitale și a Startup-urilor Tehnologice
Ai o idee de afacere inovatoare în domeniul digital sau tehnologic? Statul te susține să o dezvolți cu un grant de până la 500 mii lei!

ODA vă invită la evenimentul de lansare a Programului de Susținere a Inovațiilor Digitale și a Startup-urilor Tehnologice, care va avea loc pe data de 6 octombrie 2022, ora 14.00.

Scopul Programului este acordarea finanțării nerambursabile ÎMM-urilor inovatoare și startup-urilor pentru produse și servicii în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor (TIC), tehnologii noi, în scopul stimulării cercetării și dezvoltării în domeniul TIC, prototipării și inovării în domeniul producției industriale durabile și al tehnologiilor ecologice.

Programul este finanțat din bugetul de stat al Republicii Moldova și susținut prin intermediul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Ministerului Economiei, ODA și Innovate Moldova, dar și pe Privesc.eu.

*******

Când: 6 octombrie 2022, ora 14:00
Unde: Chișinău, Mediacor, str. Alexei Mateevici 60 (campus USM, intrare str. Pușkin).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Prenume Nume *
Organizație *
Profilul organizației
Număr de telefon
Adresă de email *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy