Upitnik za suradnike
Povećavamo naš tim nepopravljivih optimista. Vještine koje tražimo su raznolike (projekti, UX, dizajn, administracija, PR, eventi, prodaja...), mijenjaju se i ovise o trenutno raspoloživom programu. Najvažnija nam je vaša usklađenost s našim vrijednostima i izuzetna motivacija: želimo graditi dugoročan odnos s kvalitetnim ljudima.

Trenutno nas zanimaju suradnici iz Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.

Brodoto je organiziran kao društveno poduzeće (social enterprise). To znači da ne mjerimo uspjeh samo profitom, već nam je primarna društvena misija i ulaganje u organizaciju i zaposlenike.

Brodoto pomaže organizacijama koje se trude pozitivno djelovati na društvo - bilo da su to nevladine organizacije, poduzeća, instituti ili nešto treće. Njima pomažemo kreiranjem kampanja, dizajnom, organizacijom događaja, provođenjem projekata, crowdfundingom i drugim uslugama.

U Brodotou se od zaposlenika ne očekuje samo rad, nego i posvećenost zajedničkoj misiji te visok stupanj sudjelovanja u odlukama. S druge strane zaposlenici ne dobivaju samo plaću, nego i druge beneficije (samostalnost; putovanja; edukacije; umrežavanje; fleksibilan rad...). Sve to služi boljem izvršavanju naše društvene misije - ubrzavanju pozitivnih društvenih promjena.

Zbog svega ovoga važno nam je dobiti istinite i precizne podatke o motiviranosti, znanjima i vrijednostima potencijalnih suradnika. Ovaj upitnik je zato iscrpan - jedino uz suradnike na koje se možemo potpuno osloniti možemo sagraditi uspješan tim koji može operirati globalno i izvršavati zadatke za najrazličitije vrste klijenata.

Javit ćemo vam se povratno s informacijom unutar dva tjedna.

Više informacija: http://www.brodoto.com

Osnovni podaci
U ovom dijelu nas zanimaju osnovne informacije o vama. Privatne podatke ćemo koristiti isključivo da bismo vas kontaktirali za daljnje dogovore i nećemo ih davati trećim osobama.
Prezime *
Ime *
Mjesto stanovanja *
Država *
Godina rođenja *
E-mail adresa *
Broj telefona *
Trenutno ste: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service