Ilmoittautuminen Pikkusisarukseksi Isosisarustoimintaan, Tyttöjen Tuvalle tai Poikatyöhön 2019
Toimintaan voivat ilmoittautua mukaan kaikki 6–16-vuotiaat Tampereella koulussa käyvät tytöt, pojat ja sateenkaarilapset ja -nuoret. Lapset ja nuoret voivat osallistua Tyttöjen Tuvan sekä Poikatyön avoimeen toimintaan, kuten aukioloihin, tapahtumiin, retkille ja leireille, ja/ tai harraste- ja kasvuryhmiin. He voivat lisäksi saada Isosisarus-aikuiskaveritoiminnasta itselleen oman Isosiskon, Isoveljen tai Isosisaruksen vuodeksi. Toiminta on maksutonta ja siinä on voimassa ryhmävakuutus. Kutsumme kaikkia kävijöitämme Pikkusisaruksiksi ja vapaaehtoisia Isosiskoiksi, Isoveljiksi, Tyttöjen Tuvan Tupaisosiskoiksi, Tupakummeiksi, Tupamummoiksi tai Poikien Tuvan vapaaehtoisiksi. Lisätietoja www.tyttojentupa.fi ja www.poikatyo.fi.

Tämän lomakkeen täytettyäsi annat suostumuksesi siihen, että antamasi tiedot kirjataan Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Ahjolan Poikatyön suojattuun asiakasrekisteriin. Ilmoittakaa, kun toimintaan osallistumisenne lakkaa, että voimme poistaa tietonne rekisteristä. Muussa tapauksessa säilytämme tietoja 10 vuotta. Lisätiedot Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön Tietosuojaselosteesta.
Ilmoituspäivä ja -vuosi
MM
/
DD
/
YYYY
Pikkusisaruksen nimi (Lapset tai nuoren nimi joka ilmoitetaan mukaan toimintaan) *
Pikkusisaruksen syntymävuosi *
Pikkusisarus on...
Pikkusisaruksen asuinkaupunginosa ja postinumero *
Ilmoittajan nimi (äiti/ isä/ joku muu) *
Annan luvan toimintaan liittyvien
Sähköpostiosoite/ -osoitteet infokirjettä varten
Ilmoittajan puhelinnumero
Toisen huoltajan nimi ja puhelinnumero
Pikkusisaruksen puhelinnumero
Mitä Pikkusisarus toivoo toiminnan tuovan hänen elämäänsä? (Täytä yhdessä Pikkusisaruksen kanssa, jos mahdollista.)
Mitä muuta haluatte kertoa Pikkusisaruksesta? Toiveita ja kehittämisehdotuksia?
Pikkusisarus haluaa osallistua
VAIN ISOSISARUSTOIMINTAAN ILMOITTAUTUVILLE
Pikkusisaruksen harrastukset ja mielenkiinnon kohteet? (Esim. entiset ja nykyiset harrastukset, eläimet, liikunta, pelit, käsityöt, taide, musiikki jne.)
Millaisen Isosisaruksen Pikkusisarus haluaisi (esim. rauhallinen/ vauhdikas)?
Mitä asioita Pikkusisarus haluaisi tehdä Isosisaruksen kanssa? (Esim. jutteleminen, lauta- ja konsolipelit, ulkoilu, liikunta, uinti, askartelu ja käsityöt, musiikki, teatteri, leffassa näyttelyssä tai kirjastossa käynti, eläimen hoitaminen, Tyttöjen tai Poikien Tuvalla käynti jne.)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy