Ilmoittautuminen Pikkusisarukseksi Isosisarustoimintaan, Tyttöjen Tuvalle tai Poikatyöhön
Toimintaan voivat ilmoittautua mukaan kaikki 6 - 16 -vuotiaat tamperelaiset ja Tampereella koulussa käyvät lapset ja nuoret. Lapset ja nuoret voivat osallistua Tyttöjen Tuvan sekä Poikatyön avoimeen toimintaan, tapahtumiin, retkille ja leireille ja/ tai harraste- ja kasvuryhmiin. Lapset ja nuoret voivat lisäksi saada oman Isosiskon tai Isoveljen Isosisarus-aikuiskaveritoiminnasta. Toiminta on maksutonta ja ilmoittauduttuaan lapsella/ nuorella on voimassa ryhmävakuutus. Kutsumme kaikkia kävijöitämme Pikkusisaruksiksi ja vapaaehtoisia Isosiskoiksi, Isoveljiksi, Tupakummeiksi tai Tupamummoiksi.

Tämän lomakkeen täytettyäsi annat suostumuksesi siihen, että antamasi tiedot kirjataan Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön suojattuun asiakasrekisteriin. Ilmoittakaa, kun toimintaan osallistumisenne lakkaa, että voimme poistaa tietonne rekisteristä. Muussa tapauksessa säilytämme tietoja 10 vuotta. Lisätiedot Isosisarustoiminnan, Tyttöjen Tuvan ja Poikatyön Tietosuojaselosteesta.

Ilmoittajan nimi (äiti/ isä/ joku muu) *
Your answer
Annan luvan toimintaan liittyvien
Ilmoittajan puhelinnumero
Your answer
Toisen huoltajan nimi ja puhelinnumero
Your answer
Sähköpostiosoite infokirjettä varten
Your answer
Pikkusisaruksen nimi (Lapset tai nuoren nimi joka ilmoitetaan mukaan toimintaan) *
Your answer
Pikkusisaruksen syntymävuosi *
Your answer
Asuinkaupunginosa ja postinumero *
Your answer
Pikkusisaruksen puhelinnumero
Your answer
Pikkusisarus on...
Haluaako Pikkusisko (tytöt ja sukupuolensa moninaisesti kokevat) Tyttöjen Tuvan kävijäksi? (Aukiolot, tapahtumat, retket, leirit ja erilaiset harraste- ja kasvuryhmät.)
Haluaako Pikkuveli (pojat ja sukupuolensa moninaisesti kokevat) osallistua Poikatyön vapaa-ajan toimintaan? (Avoimet poikaryhmät, tapahtumat, retket, leirit ja erilaiset harraste- ja kasvuryhmät.)
Haluaako Pikkusisarus itselleen oman Isosisaruksen eli aikuiskaverin? *
Pikkusisaruksen harrastukset ja kiinnostuksen kohteet? (esim. entiset ja nykyiset harrastukset, eläimet, liikunta, pelit, käsityöt, taide, musiikki jne.)
Your answer
Millaisen Isosisaruksen Pikkusisarus haluaisi (esim. rauhallinen/ vauhdikas)? (Vastaa vain, jos Pikkusisarus haluaa Isosisaruksen.)
Your answer
Mitä asioita Pikkusisarus haluaisi tehdä Isosisaruksen kanssa? (Esim. jutteleminen, lautapelit, konsolipelit, ulkoilu, liikunta, uiminen, askartelu, käsityöt, leffassa tai kirjastossa käynti, eläimen hoitaminen, museot/ taidenäyttelyt, Tyttöjen Tuvalla tai Poikatyön toiminnassa käynti jne.)
Your answer
Mitä muuta haluatte kertoa Pikkusisaruksesta?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service