Zomaarfeest 2019
Cultiversum vzw deed t een tijdje rustig aan. Maar met Zomaarfeest zetten we dit collectief van eensgezinde creatievelingen terug op de kaart!

We breien verder op een eerdere traditie van een eigengereid, excentriek festival in DIY sfeer. Deze keer op een nieuwe locatie in een bos(je) op de Kaltissen in Kinrooi.

Vrijdag 19 juli iedereen welkom vanaf 20u om de lintjes door te knippen! Die avond een eerste live-act met Dj Fits&Moonman, daarna world grooves party met Dj Mukambo gevolgd door dj's Corneliuz Kruppstahl en Selectalex

Op zaterdag een line-up van straffe live bands, solo-artiesten en DJ’s (16 in totaal). Muziek vanaf 12u 's middags met de laatste live act om 24u, en daarna een DJ afterparty met Mister Critical.
Check alvast www.zomaarfeest.be voor meer info over de 20 artiesten op het programma.

De plaatsen voor Zomaarfeest zijn beperkt! Reserveer daarom tijdig je plekje op de weide. Voor zaterdag 20 juli zijn er voorverkoop tickets aan 12€. De voorverkoop eindigt op dinsdag 16 juli, daarna enkel tickets aan de kassa (16€), indien beschikbaar.

Op vrijdag 19 juli is de prijs 5€ aan de inkom. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen. Parking en camping voor de schappelijke prijs van 0€ ;-).

Vrijdag 19 en zaterdag 20 juli
Kaltissenstraat 1
Kinrooi

www.zomaarfeest.be - info: vzwcultiversum@gmail.com
Tickets

De betaling van de tickets verloopt via overschrijving (tenzij je via een van de medewerkers bestelt). Zodra we je betaling ontvangen is de reservatie bevestigd en versturen we de tickets naar je postadres.

vzw Cultiversum
BE23 0015 2717 7191 EUR
BIC GEBABEBB
Onderwerp; aantal tickets + naam/postadres

Blijf op de hoogte via de Cultiversum mailinglijst!
http://eepurl.com/gm0fzH
Aantal tickets (zaterdag) *
Your answer
Naam *
Your answer
Familienaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Straat + nummer *
Your answer
Gemeente + postcode *
Your answer
Land *
Your answer
Wil je alvast reserveren voor vrijdag? *
Required
Heb je interesse in de camping en/of het ontbijt?
Comments
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy