Videotilauslomake
Suoritusvideotilaukset


"VIDEON LUVATON KOPIOIMINEN LÄHETYKSESTÄ ON RIKOS"


Haluatko videot tiedostoina, jotta voit ladata sen somealustoillesi? Onnistuu!

-> Tilaa siis video, ei ole hinnalla pilattu :)


Milloin voi tilata:
Tilauksen voi tehdä tulevista, menneistä ja parhaillaan käytävistä kisoista. Materiaalia on servereillä useiden vuosien ajalta, joten voit tilata myös hyvin vanhoja tallenteita.

Suoritusvideo:
On yksi yhtämittaisesta suorituksesta leikattu video. Siihen editoidaan hidastukset, joiden avulla suoritusta on mahdollista analysoida paljon tarkemmin. Suoritusvideoita saa käyttää vapaasti esimerkiksi opetus, valmennus, myynti ja esittely tarkoituksissa. Perusradasta tai suorituksesta kokonaan irralliset 2-vaiheet, 2-kierrokset ja uusinnat ovat omia erillisiä videoita. Videoiden hinta on 10€/kpl (sis.alv.). Hintaan sisältyy videon editointityö ja ilmainen linkki. Video toimitetaan Youtube-linkkinä.

Tiedosto:
Videon käsittely tiedostomuotoon ja toimittaminen on maksullinen lisäpalvelu. Palvelun hinta on 10€/tiedosto (sis.alv.)

Käsittely:
Tilauksesi pyritään käsittelemään heti tapahtuman jälkeen tilausta seuraavana arkipäivänä. Editoinnin jälkeen se siirtyy prosessointijonoon ja sen jälkeen latausjonoon. Videon linkki ja maksutiedot lähetetään sinulle heti, kun videosi on katseltavissa. Maksutiedot toimitetaan sähköpostilla ja tekstiviestillä videon toimituksen yhteydessä. Video on saatavilla myös tiedostona, jotta voit ladata sen omalle somealustallesi. Tiedoston käsittelyn jälkeen sinulle toimitetaan latauslinkki, josta saat ladattua videon itsellesi.

Some:
Suoritusvideot on saatavilla myös tiedostoina, jotta voit ladata ne luvallisesti omille somealustoillesi.

Kestotilaus:
Suoritusvideot voi tilata myös kestotilauksena. Saat aina automaattisesti kilpailun jälkeen suoritusvideot kilpailijan radoista. Kestotilaus on automaattisesti voimassa, kunnes se irtisanotaan sähköposti-ilmoituksella. Tilauksen voi keskeyttää koska tahansa ilmoittamalla: info@haven.fi.

Tilauksen peruuttaminen:
Tilauksen voi peruuttaa, jos sitä ei ole vielä käsitelty. Peruutuksen voi tehdä ilmoittamalla: info@haven.fi. Jo toimitettuja tilauksia tai sen osia ei voi peruuttaa.


Lisätietoja | info@haven.fi | 044 264 5140

<Antamiasi tietoja ei luovuteta kenellekään>


PAINA ALTA: "SEURAAVA"
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy