Inschrijving lidmaatschap, introductiedag en SoK-weken Sociëtas - 2020
Welkom bij de mooiste studie in Groningen: Sociologie! Bij een nieuwe studie hoort natuurlijk ook een studievereniging die de studenten de weg wijst door het studenten- en studieleven. Studievereniging Sociëtas organiseert gedurende het hele studiejaar allerlei activiteiten voor sociologiestudenten. De start van het studiejaar zal voor jullie iets anders zijn dan normaal, maar binnen de richtlijnen van het RIVM willen wij jullie alsnog een onvergetelijke introductieperiode bezorgen. Om die reden zullen wij de onderstaande activiteiten voor jullie organiseren.

Aangezien wij omtrent de Coronacrisis geen introductiekamp kunnen organiseren, hebben wij ervoor gekozen om dit jaar een introductiedag te laten plaatsvinden. Verder organiseren wij in de eerste weken van het studiejaar kennismakingsactiviteiten voor jullie als nieuwe eerstejaarsstudenten, genaamd de SoK-weken (Sociologische Kennismakingsweken). Onder begeleiding van ouderejaarsstudenten kun jij deelnemen aan verschillende activiteiten om zo jouw studiegenoten te leren kennen. Tot slot is het mogelijk om lid te worden van onze vereniging. Hiermee kun jij korting krijgen op onder andere studieboeken en tentamentrainingen. Ook kun jij als lid korting krijgen in restaurants en cafés in Groningen én bezoek jij onze activiteiten voor de ledenprijs!

Via deze inschrijflink kun jij je dus opgeven voor de volgende opties: het lidmaatschap bij de vereniging, de introductiedag en de SoK-weken. De activiteiten zullen plaatsvinden op de volgende data:

Introductiedag vrijdag 28 augustus Gratis
SoK-weken maandag 7 september tot vrijdag 2 oktober €10,- leden/€15,- niet-leden

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd mailen naar societas@rug.nl. Wij staan altijd klaar om jullie vragen te beantwoorden!

[Afmelden voor de introductiedag kan tot woensdag 26 augustus 12:00 uur & afmelden voor de SoK-weken kan tot vrijdag 4 september 12:00 uur. Stuur in beide gevallen een mail naar societas@rug.nl]
Email address *
ALGEMENE VRAGEN
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geslacht *
Studentnummer *
Type student *
Telefoonnummer *
Telefoonnummer contactpersoon in geval van nood *
LIDMAATSCHAP
Wil jij lid worden van Sociëtas? *
Wat is je geboortedatum? *
Om lid te worden van Sociëtas dien jij akkoord te gaan met de privacyvoorwaarden. Deze voorwaarden staan hierboven. Heb jij de privacyvoorwaarden gelezen en ga jij akkoord? *
INTRODUCTIEDAG
Tijdens de introductiedag wordt er rekening gehouden met de gestelde richtlijnen van het RIVM. Dit verwachten wij ook van de aanwezigen. Indien jij virusgerelateerde klachten vertoont, dien jij je ten alle tijde af te melden via societas@rug.nl.

Onder andere omstandigheden kan men zich afmelden voor de introductiedag tot 26 augustus 12:00 uur. Stuur in dat geval een mail naar societas@rug.nl
Wil jij deelnemen aan de introductiedag?
Clear selection
Indien jij gaat deelnemen aan de introductiedag, heb jij allergieën of overige dingen die wij moeten weten?
SOK-WEKEN
Afmelden voor de SoK-weken kan tot vrijdag 4 september 12:00 uur. Stuur in dat geval een mail naar societas@rug.nl
Wil jij deelnemen aan de SoK-weken? *
Wij hopen dat jij een geweldige tijd gaat hebben in Groningen én dat wij ons steentje hieraan kunnen bijdragen!
Met vriendelijke groet namens het Sociëtasbestuur,

Anouk Reitsma
Secretaris

Anna van der Meulen
Kandidaatssecretaris
Hopelijk tot snel op onze geliefde faculteit!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy