Anmälan utbildning Prestationutvecklare 2021
Prestationsutvecklare
För vem?
Utbildningen riktar sig till dig som arbetar professionellt med utveckling av individer, grupper och organisationer. Du kan t ex arbeta som coach, förändringsledare eller HR-specialist.

Vad gör en prestationsutvecklare?
En prestationsutvecklare arbetar främst med att frigöra potential hos individer, grupper och organisationer genom att öka deras välbefinnande och prestation. Du får tillgång till en rad teorier, metoder och verktyg för att förstå den hållbara prestationens anatomi som har sin utgångspunkt i psykofysiologi. Hållbara prestationer förutsätter alltid en balans mellan belastning och återhämtning.

Utbildningens upplägg
I tre block under ca sex månader får du ta del av kunskaper samt öva dig i färdigheter för att kunna arbeta med prestationsutveckling. Du ingår i en grupp om 8-15 personer.

Första introduktionsträffen, på ca två timmar sker virtuellt. Innan träffen får du tillgång till material och information att läsa in dig på via vår interaktiva lärplattform. Där kommer du sedan att arbeta under hela utbildningen. Där kan du också ha kontakt med kursledarna och dina kurskamrater. Utgångspunkten är att du tar del av föreläsningsmaterial och annat relaterat material via lärplattformen när det passar dig. När vi sedan ses har vi fokus på att öva, träna och fördjupa våra kunskaper tillsammans samt diskutera och reflektera.

Under samtliga block ingår det att ta del av inspelade föreläsningar (ca 8 timmar per block) samt självstudier i form av inläsning och hemläxor (ca 10 timmar per block). Utöver detta ingår även en fysiskt träff på två heldagar samt två virtuella träffar ca 3 timmar per block.

Som en del av utbildningen ska du coacha minst tre egna övningsklienter. Du som deltagare kommer själv coachas vid fem tillfällen av en av våra seniora prestationsutvecklare.

Block 1 ger en fördjupning inom individ­utveckling och samtal i form av Acceptance and Commitment Training, coachande samtal och aktivt lyssnande.

Block 2 ger en fördjupning i vår samtalsmetodik men också kunskap kring Energiindex, POMS och EmRecQ. Dessa verktyg är framtagna tillsammans med Göran Kenttä och är unika för Prestationsbyrån och våra konsulter. Det är verktyg som skapar en unik insyn i tillgänglig energi hos individen och förutsättningar för att kunna både prestera och återhämta sig. Detta kompletteras med aktivt lyssnande, träning och övning. Tyngdpunkten ligger inom psykofysiologi och hur belastning och återhämtning är effektiva verktyg för att optimera prestationsförmågan.

Block 3 behandlar gruppdynamik, grupphandledning och metoder för att arbeta med och skapa effektiva och framgångsrika team. Den teoretiska utgångspunkten är Susan Wheelans gruppdynamiska teorier. Vi lägger också till grupperspektivet i arbetet med individer. Sista fysiska träffen under block 3 innefattar examination och diplomering. En del i examinationen är att presentera sitt arbete med egna klienter.

Din investering
50 000 kr exkl moms. Kostnad för litteratur, kost och logi tillkommer.

Datum för utbildning
Startdatum 15/9 2021

Anmälan är bindande. Vid avbokning senast 1 månad innan startdatum återbetalas 50%. Om avbokningen sker senare än 1 månad innan startdatum sker full betalning.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn *
Företag *
Befattning *
E-post *
Telefonnummer arbete *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Prestationsbyrån Europa AB. Report Abuse