Anmälan till utbildning: "Hur skapar vi utvärderingsbara strategier?" - andra utbildningstillfället, 30 januari 2020
Oxford Research bjuder nu in till ett andra utbildningstillfälle inom utvärdering och uppföljning av samhällsutvecklande strategier och regionalt utvecklingsarbete. Det blir en dag av praktiska övningar och erfarenhetsdelning om lärandesystem, uppföljning och utvärdering.

I maj 2019 höll vi på Oxford Research ett första utbildningstillfälle i hur man skapar utvärderingsbara strategier. Tillfället tog fasta på ett antal lärdomar från svenska regioner, med utgångspunkt i det regionala utvecklingsarbetet och hur lärandesystem kring detta kan skapas och främjas.

Nu bjuder vi in till ett andra utbildningstillfälle, där vi går på djupet i hur våra insatser, program, planer och strategier kan bli utvärderingsbara i praktiken – och hur vi kan skapa ett systematiskt lärande kring dem. I utbildningen varvas föredrag med praktiska övningar. Vi presenterar lärdomar och exempel från våra många utvärderings- och processledningsuppdrag, samtidigt som deltagarna får möjlighet till att arbeta vidare utifrån sina egna uppdrag, erfarenheter och aktuella frågor.

Utbildningen vänder sig i första hand till dig som är tjänsteman vid regionalt utvecklingsansvariga organisationer, tjänsteman vid myndigheter och departement verksamma med framtagande, utformning och genomförande av program och uppdrag inom den regionala tillväxtpolitiken och tjänsteman i kommuner som arbetar med lokala utvecklingsstrategier och motsvarande.

Varmt välkommen till en fullspäckad och lärorik dag!

Datum: 30 januari 2020 (heldag, information om tider kommer senare)
Plats: Stockholm (information om lokal kommer senare)
Deltagaravgift: 3500 SEK exkl. moms, inkl. lunch och fika

Anmälan är öppen till den 20 december, men anmäl er gärna snarast för att underlätta planeringen. Fram till den 20 december kan ni göra ändringar i befintlig anmälan eller avanmäla er utan kostnad genom att ni kontaktar organisatörerna direkt. Därefter tillkommer en administrativ avgift på 700 kr.

Välkommen att kontakta Sofia Avdeitchikova för frågor, (+46) 730 55 00 16 eller sofia.avdeitchikova@oxfordresearch.se för frågor.

Om du eller din organisation är intresserad av att ta del av utbildningen vid en annan tidpunkt kan ni göra en intresseanmälan nedan. Fyll i e-post och klicka i "Anmäla intresse för utbildningen på annat datum" under första frågan. Skriv gärna en kommentar om önskat datum, eventuella andra önskemål och behov.
Email address *
Jag vill:
För- och efternamn
Organisation
Hur hörde du talas om det här evenemanget?
Eventuell specialkost
Övriga kommentarer och/eller frågor
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy