Osnove financijske pismenosti
Svaki događaj u životu je jedinstven, a zajedničko im je to što je većina povezana s novcem. Način na koji zadovoljavamo potrebe i ostvarujemo želje utječe na kvalitetu života i financijsku budućnost. Sve naše financijske odluke i aktivnosti imaju utjecaj na naše financijsko zdravlje u sadašnjosti i budućnosti. Budućnost je neizvjesna, a osobna financijska likvidnost jedna je od poželjnih karakteristika pojedinca. Stoga će udruga Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske u sklopu projekta „Osnove financijske pismenosti" dana 11.11.2020. s početkom u 18 sati putem Zoom Cloud Meeting platforme održati online webinar.

Primorsko-goranska županija financira projekt "Osnove financijske pismenosti" s HRK 3.000,00 kroz Javni poziv za sufinanciranje programa i projekata u području branitelja i stradalnika, demokratske političke kulture, duhovnosti, hobističke djelatnosti, ljudskih prava, međunarodne suradnje, zaštite okoliša im prirode, te civilne zaštite.

Predavanje je on-line te ćete poveznicu za sudjelovanje dobiti na dan održavanja događaja.

*Obavezno
Ime *
Prezime *
e-mail *
* * Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, ispunjavanjem prijavnice dajete svoju suglasnost za: [1] Snimanje fotografija i/ili videa za potrebe izvještavanja o događanju (društvene mreže i/ili stranice Društva Potrošačica, Facebook stranice [2] Korištenje i dijeljenje vaših podataka, na temelju projektnih ugovora, služe kao dokaz odrađenih aktivnosti i pomažu nam da dokažemo da se aktivnost (su)financirana od strane navedenih održala. U svakome trenutku možete povući svoj pristanak za sve navedene svrhe upotrebe Vaših osobnih podataka, kao i njihovo brisanje ili izmjenu. Za povlačenje pristanka korištenja Vaših osobnih podatka, obratite se na: asmoljak@potrosacica.hr *
Prijedlozi, komentari
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy