Вашата първа консултация
Уважаеми клиенти, с попълването на тази форма може да осъществите Вашата първа консултация с наш специалист, абсолютно безплатно!

Отделете време за нейното попълване и очаквайте нашият отговор до 24 часа. Ако Вашия случай изисква по-голяма спешност, не се колебайте да ни потърсите и на телефоните дадени в сайта ни.

Формата e съставена от серия въпроси, чийто отговори е добре да обмислите внимателно. От тях зависи формирането на становището, което ще получите от нашия екип. Запазваме си правото да се обадим за допълнителни въпроси, при необходимост.

Заедно със становището ще Ви предложим и план за действие, който може да бъде преразгледан след следваща консултация с екипа ни.
Срещата винаги дава повече възможности за обсъждане и изясняване на реалната ситуация.

Екипът на Ла Конферанс ООД спазва строго принципите за конфиденциалност, висока информираност на своите клиенти и непоемането на случаи извън нашата компетентност.
Следваме Европейският стандарт за качество на консултантските услуги EN16114

Формата е предназначена за търсещите организационно консултиране.
Тези от Вас, които се нуждаят от индивидуално консултиране и/или терапия, моля посетете тази секция https://docs.google.com/forms/d/1IQcbR_5VUJL-dgi7HO8ioRsaBBnvOreDDkP-wd-2GIA/edit?usp=sharing
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy